تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

سفارت یونان در کی‌یف بسته شد

یک منبع نزدیک به وزارت خارجه یونان روز چهارشنبه به ریانووستی گفت که سفارت این کشور در ککی‌یف به دلیل انتشار گزارش‌هایی در خصوص حمله هوایی قریب‌الوقوع روسیه به طور موقت بسته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این منبع در این رابطه گفت: «ما دریافته‌ایم که سفارت یونان امروز بسته خواهد شد. آنها نگران حملات موشکی هستند.»

سفارت یونان در اوکراین در صفحه مجازی خود اعلام کرده که امروز به دلایل امنیتی بسته خواهد بود.

ابتدا دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا مجوز استفاده از تسلیحات دوربرد برای حمله به عمق خاک روسیه را صادر و سپس اوکراین برای اولین بار روز سه‌شنبه در اقدامی تنش‌زا با موشک‌های آمریکایی «اتکمز» به یک منطقه مرزی در خاک روسیه حمله کرد؛ اقداماتی که احتمالا پاسخ مسکو را به دنبال خواهد داشت.

طبق گزارش روزنامه «دیلی میل»، سفارت آمریکا در کی‌یف در وب‌سایت خود نوشت: «سفارت ایالات متحده در کی‌یف اطلاعات ویژه‌ای را درخصوص حمله هوایی بزرگ احتمالی در تاریخ ۲۰ نوامبر (۳۰ آبان) دریافت کرده است. با توجه به اقدامات احتیاطی، سفارت بسته خواهد شد و به کارمندان سفارت دستور داده شده که در محل خود پناه بگیرند.»

سفارت آمریکا از شهروندان کشورش در کی‌یف خواست که «در صورت اعلام هشدار هوایی، آماده باشند تا فورا پناه بگیرند.»

در پی هشدار سفارت آمریکا، سفارت اسپانیا و ایتالیا هم در کی‌یف اعلام کردند امروز چهارشنبه به دلیل خطرات احتمالی ناشی از حمله هوایی بزرگ، خدمات ارائه نمی‌دهند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار