هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم

شریعتمداری نوشت: ضمن آن که، چون نام مبارک حضرت آقا در میان بود، کسب اطمینان درخصوص این انتساب، ضرورتی مضاعف داشت ولی متاسفانه در انجام این وظیفه غفلتی غیرقابل توجیه رخ داد و اشعار مورد اشاره به نام حضرت آقا در ستون چشم به راه سپیده به چاپ رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرمسئول روزنامه کیهان به انتشار یک شعر با نام رهبری توسط این روزنامه واکنش نشان داد.

حسین شریعتمداری نوشت: روز پنجشنبه اول آذرماه جاری در ستون «چشم به راه سپیده» کیهان که ستون ثابت همه پنجشنبه‌های روزنامه است و به چاپ اشعار و سروده‌هایی به یاد مراد غایبمان حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء، اختصاص دارد، سروده‌ای آمده بود که گفته می‌شد از سروده‌های رهبر معظم انقلاب است. از آنجا که سروده یاد شده با وزانت و استحکام و شیوایی سروده‌های حضرت آقا فاصله داشت، بایستی و ضروری بود که از انتساب آن به حضرت ایشان اطمینان پیدا کنیم. ضمن آن که، چون نام مبارک حضرت آقا در میان بود، کسب اطمینان درخصوص این انتساب، ضرورتی مضاعف داشت ولی متاسفانه در انجام این وظیفه غفلتی غیر قابل توجیه رخ داد و اشعار مورد اشاره به نام حضرت آقا در ستون چشم به راه سپیده به چاپ رسید.

اکنون ضمن توضیح درباره خطای یاد شده که با توجه به ارتباط آن با ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب، ضرورت بیشتری داشته و دارد، از محضر مبارک حضرت آقا نیز عمیقاً پوزش می‌طلبیم.

لازم به ذکر است، امروز، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، انتساب شعری به رهبری که در کیهان منتشر شده را تکذیب کرده بود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار