بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

حملات پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل

منابع خبری از ادامه عملیات گسترده و متنوع حزب الله لبنان علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله اعلام کرد که پایگاه شراگا در شمال عکا برای دومین بار هدف حمله پهپادی این گروه قرار گرفت.

 

در بیانیه حزب الله آمده است که رزمندگان این گروه برای دومین بار، با انبوهی از پهپادهای انتحاری به پایگاه شراگا ارتش رژیم صهیونیستی در شمال عکای حمله کردند که پهپادها به دقت به اهداف خود اصابت کرد.

 

حزب الله در بیانیه دیگری گزارش داد که رزمندگان این گروه با انبوهی از پهپادهای انتحاری، تجمع نظامیان صهیونیست را در گذرگاه العمرا در جنوب شهر الخیام هدف قرار دادند.

 

در بیانیه دیگر حزب‌الله آمده است که شنبه شب رزمندگان مقاومت اسلامی یک تانک مرکاوا را در اطراف شهرک الجبین با موشک هدایت شونده هدف قرار دادند که در جریان آن سرنشینان این تانک کشته و زخمی شدند.

 

حزب الله اعلام کرد که انواع عملیات یادشده در راستای دفاع از مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و دفاع از لبنان و مردم این دو کشور صورت گرفته است.

 

مقاومت اسلامی لبنان همچنین خبر داد که درگیری‌هایی با نیروهای اسرائیلی در مناطق شمال شرقی اطراف شهرک البیاضه در جنوب لبنان در جریان است.

 

حزب‌الله همچنین از حمله موشکی به شهرک صهیونیستی «ایلیت هشاحر» خبر داد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار