زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر 

قالیباف: بررسی گرانی ها در اولویت مجلس است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان تاکید کرد: حتما بررسی موضوع گرانی ها در اولویت مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا در جلسه امروز (یکشنبه ۴ آذر) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی اظهار کرد: از رئیس مجلس می‌خواهم جلسه‌ای برای بررسی مسائل اقتصادی کشور برگزار شود. مردم انتظار دارند در این شرایط و تنگناهای اقتصادی، مجلس سکوت نکند و جلسه‌ای درباره حل مشکلات اقتصادی برگزار کند.

 

محمدباقر قالیباف در ادامه این جلسه گفت: روزهای سه شنبه جلسات نظارتی مجلس برگزار می‌شود و قرار است سه شنبه این هفته مسائل مربوط به قطعی برق و دیگر مسائل مربوط به حوزه انرژی مورد بررسی قرار گیرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از کمیسیون‌های تخصصی مجلس می‌خواهم که در جلسات خود مسائل مختلف کشور را به صورت تخصصی و کارشناسی بررسی کنند تا موضوعات ابتدا در کمیسیون‌ها روشن سپس به صحن مجلس ارائه شود. البته تاکید می‌کنم موضوع بررسی گرانی‌ها در اولویت بررسی مجلس قرار دارد.

 

قالیباف متذکر شد: در دولت قبل خودرو را به بورس بردند اما چه اتفاقی افتاد؟ مگر قیمت‌ها بالا نرفت؟ آیا کمیسیون صنایع مجلس باید نسبت به این موضوعات بی تفاوت باشد؟ نباید اینگونه باشد و ما باید این مسائل را بررسی کنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین نزدیک به دو سال است که قانون واردات خودروهای دست دوم را تصویب کردیم و سوال آن است چرا نمی‌گذارند این قانون اجرایی شود؟ کسانی که قطعات خودرو وارد می‌کنند، سالانه بیش از ۸ میلیارد دلار قطعاً وارد می‌کنند اما زمانی که بحث واردات خودرو می‌شود می‌گویند پول برای واردات نیست. آنان نمی‌خواهند اجازه رقابت دهند.

 

قالیباف بیان کرد: کمیسیون‌های مجلس حتماً باید مسائل روز را پیگیری کنند. روزهای سه شنبه مجلس مسائل روز را بررسی می‌کند اما تا زمانی که کار کارشناسی در کمیسیون‌ها انجام نشود و وزیر در صحن در جلسات کمیسیون‌ها حاضر نشود و گزارشی به صحن مجلس ارائه نشود، ما نمی‌توانیم در صحن مجلس این موضوعات را بررسی کنیم.

 

وی با بیان اینکه علاوه بر خودرو موضوعات دیگری وجود دارد که باید در مجلس مورد توجه قرار گیرد، گفت: برای مثال باید در زمینه یارانه‌ها نظارت اساسی انجام دهیم. در حال حاضر قریب به ۱۵ میلیارد دلار یارانه ارزی در ابتدای زنجیره سوبسید داده می‌شود اما قیمت کالاهای غذایی این گونه است که می‌بینید. بر این اساس کمیسیون‌های مجلس باید با اولویت به این موضوعات رسیدگی کنند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار