آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

فرانسه هم مجوز استفاده اوکراین از این موشک‌ها را داد

فرانسه امروز یکشنبه اعلام کرد که اوکراین می‌تواند از موشک‌های دوربرد «اسکالپ» این کشور علیه روسیه استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه به بی‌بی‌سی گفت که اوکراین می‌تواند موشک‌های دوربرد فرانسوی را در دفاع از خود علیه خاک روسیه استفاده کند.

موشک‌های اسکالپ فرانسوی همان موشک‌های طوفان سایه انگلیس هستند که اوکراین قبلاً در حملات به روسیه از آنها استفاده کرده بود.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که اظهارات بارو حمایت از اوکراین نیست، بلکه ناقوس مرگ برای اوکراین است.

فرانسه بعد از صدور مجوز توسط آمریکا برای شلیک موشک‌های دوربرد این کشور به اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های خود را صادر کرد.

خبرگزاری رویترز نیز امروز به مواضع ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اشاره کرد که وی گفته است کشورش باید دفاع هوایی خود را تقویت کند تا از مردم محافظت کند.

وی مدعی شد که ۵۰ پهپاد از ۷۳ پهپاد روسی توسط واحد‌های پدافند هوایی این کشور که در طول شب گذشته سرنگون شدند.

زلنسکی در پیام رسان تلگرام گفت: این هفته تقریباً هر روز در سراسر اوکراین هشدار هوایی به صدا درآمده است. روسیه در هفته گذشته از بیش از ۸۰۰ بمب هوایی هدایت شونده، حدود ۴۶۰ پهپاد تهاجمی و بیش از ۲۰ موشک از انواع مختلف استفاده کرده است.

وی ادعا کرد که روسیه همچنان به هدف قرار دادن زیرساخت‌های این کشور و ایجاد ترس و تضعیف مردم ادامه می‌دهد.

ارتش اوکراین اوایل روز یکشنبه اعلام کرد که یگان‌های پدافند هوایی بیش از ۱۰ پهپاد روسیه را که کی‌یف را هدف قرار داده بودند، در یک حمله شبانه منهدم کردند. /ایرنا

کلمات کلیدی: فرانسه اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار