آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

«یدیعوت آحارونوت»: قتل خاخام اسرائیلی ارتباطی به ایران ندارد

«یدیعوت آحارونوت»: قتل خاخام اسرائیلی ارتباطی به ایران ندارد یک روزنامه عبری زبان به دست نداشتن ایران در قتل یک خاخام صهیونیست در امارات اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت امروز دوشنبه به نقل از منابع آگاه اذعان کرد که تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد عاملان قتل یک خاخام صهیونیست در امارات ارتباطی با ایران ندارند.

 

در ادامه این گزارش آمده است که یک گروه از اتباع ازبکستان دست به این کار زده‌اند.

 

لازم به ذکر است که در پی قتل یک خاخام صهیونیست در امارات برخی رسانه‌های غربی و صهیونیستی ایران را به دست داشتن در قتل او متهم کرده بودند که سفارت ایران در ابوظبی در پاسخ به رویترز در مورد این ادعاها گفت: ما ادعاهای مطرح شده مبنی بر مداخله ایران در قتل این فرد را قاطعانه رد می‌کنیم.

 

وزارت کشور امارات روز گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور قاتلان «تزپی کوگان» خاخام نظامی صهیونیست در امارات را بازداشت کرده‌اند.

 

وزارت کشور امارات در این بیانیه بدون اشاره به صهیونیست و نظامی‌بودن این خاخام، وی را شهروند مولداوی معرفی و ادعا کرد که کوگان با مدارک تابعیت کشور مولداوی وارد امارات شده است.

 

همچنین بر اساس این بیانیه ۳ نفر در قتل این خاخام نظامی صهیونیست دست داشته‌اند.

 

خاخام مذکور عضو سازمان حاباد بود. این سازمان یک نهاد افراطی است که خواستار بیرون کردن همه فلسطینی‌ها بوده و اعتقادی به حضور آنها در هیچ نقطه‌ای از فلسطین ندارد. در طول جنگ نسل‌کشی در غزه، این سازمان در حمایت از ارتش رژیم صهیونیستی فعال بوده و برای آن کمک‌های مالی جمع‌آوری کرده و به صراحت خواستار ازسرگیری شهرک‌سازی در غزه شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار