هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

تهران امشب برفی و بارانی می‌شود/ آماده‌باش نیروهای خدمات شهری

تهران امشب برفی و بارانی می‌شود/ آماده‌باش نیروهای خدمات شهری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر آمادگی مدیریت شهری برای بارش‌های احتمالی گفت: تدابیر درخصوص لایروبی‌های انهار در سطح مناطق ۲۲گانه انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران در مانور برف رویی منطقه ۳ تهران که صبح امروز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد، درباره آماده سازی نیرو‌های خدمات شهری پیرو بارش باران سطح شهر گفت: همانطور که استحضار دارید بعد از پیش‌بینی‌های هواشناسی، اعلام آمادگی به مناطق ۲۲ گانه حوزه خدمات شهری و عوامل اجرایی مناطق اعمال می‌شود. با این هماهنگی نیرو‌های خدمات شهری در نقاط حساس و آبگیر قبل از بارش باران و حین بارش باران مستقر می‌شوند تا با شروع بارش در سطح شهر مشکلی برای شهروندان پیش نیاید.

 

وی با بیان اینکه تدابیر در خصوص لایروبی‌های انهار در سطح مناطق ۲۲ گانه انجام شده است، اظهار کرد: امسال خوشبختانه در این دو بارشی که تا امروز داشتیم مشکل خاصی در سطح شهر نبود که برای شهروندانمان مسئله ایجاد کند.

 

جعفری ادامه داد: در سطح معابر یکی دو نقطه آب‌گرفتگی داشتیم که با تلاش مدیریت خدمات شهری مشکل این نقاط خوشبختانه رفع شد. امیدوارم در بارش‌های بعدی مشکلی برای شهروندان در سطح شهر نداشته باشیم.

 

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران گفت: از شهروندان تقاضا دارم اگر جایی با مشکلی مواجه شدند که از چشم همکاران ما دور مانده بود با سامانه تماس بگیرند تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام کنیم. نیرو‌های شهرداری تهران با توجه به تدبیر معاونت خدمات شهری این آمادگی را دارند که هر زمانی که در سطح شهر بارشی شروع بشود در نقاط حساس مستقر بشوند. البته به طور مستمر این نظارت توسط ما انجام می‌شود. مسیر‌های مناطق هم توسط نیرو‌های پاکبان مناطق به طور مستمر بازدید و لایروبی می‌شوند.

 

وی گفت: از امروز تا چند روز آینده ما بارش باران خواهیم داشت. از اواخر امشب تا پایان پنجشنبه بارش باران و برف را در سطح کل استان خواهیم داشت. ما هم این آمادگی را به مناطق از همین امروز ابلاغ کردیم که کلیه نیرو‌ها در آماده‌باش باشند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار