همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

سرلشکر موسوی: نیروی دریایی انحصار چند قدرت دریایی جهان را شکست

سرلشکر موسوی: نیروی دریایی انحصار چند قدرت دریایی جهان را شکست فرمانده کل ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش با دوراندیشی فرمانده معظم کل قوا، توانمندی، استقلال و اقتدار ایران را فراتر از مرزهایش به رخ کشید و انحصار چند قدرت دریایی جهان را شکست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۴۷

 

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز دوشنبه با حضور در ستاد نیروی دریایی ارتش و در دیدار با امیر دریادار ایرانی فرمانده این نیرو که به مناسبت هفتم آذر ماه روز نیروی دریایی ارتش انجام شد، ضمن تقدیر از گسترش حضور ناوگان دریایی در آب‌های آزاد جهان، خواستار تقویت این حضور در راستای حفظ منافع ملی شد.

 

وی، هفتم آذر سال ۵۹ را آزمونی دشوار و موفق برای نیروی دریایی و نقطه آغاز جهش نیروی دریایی در خودکفایی و سپس گسترش ماموریت از محدوده آب‌های خلیج فارس و آب‌های سرزمینی دریای عمان به دریاها، آبراه‌ها، تنگه‌های راهبردی و اقیانوس‌ها دانست.

 

فرمانده کل ارتش افزود: نیروی دریایی ارتش با دوراندیشی فرمانده معظم کل قوا، توانمندی، استقلال و اقتدار ایران را فراتر از مرزهایش به رخ کشید و انحصار چند قدرت دریایی جهان را شکست.

 

سرلشکر موسوی، ضمن تقدیر از طراحی و تولید شناور‌های سطحی و زیر سطحی، مجهز به انواع موشک‌ها، پهپاد‌ها و رادار‌ها توسط نخبگان این نیرو و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، گسترش دیپلماسی و تعاملات دریایی با کشور‌های منطقه و جهان را از دستاورد‌های ارزشمند نیروی دریایی بر شمرد و بر ادامه ماموریت‌های امدادی، آموزشی و اطلاعاتی این نیرو تاکید کرد.

 

وی حضور بیش از یکصد ناوگروه در مقابله با تروریسم و همچنین ده‌ها رزمایش متعدد از جمله تمرینات مرکب امداد و نجات و امنیت را موجب افزایش عمق راهبردی نظام اسلامی در راستای حفظ منافع ملی عنوان کرد و بر تقویت این حضور در مناطق مختلف و حساس تاکیدکرد.

 

فرمانده کل ارتش یادآور شد: ماموریت دشوار ناوگروه ۷۵ و به دنبال آن طولانی‌ترین و بزرگترین ماموریت دریایی ناوگروه ۸۶، افتخاری بزرگ برای ملت ایران و جهان اسلام ثبت کرد.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه توقف در مسیر حرکت پرشتاب نیروی دریایی معنایی ندارد، تصریح کرد: با همت دریادلان نیروی دریایی ارتش بزودی شاهد اقدامات منزلت افزای دیگر در دو حوزه خودکفایی و گسترش ماموریت‌های هدفمند دریایی خواهیم بود.

 

وی وجود خانواده‌های صبور دریادلان این نیرو را پشتوانه‌ای ارزشمند در اجرای موفق ماموریت‌های دشوار نیروی دریایی بر شمرد و از مجاهدت‌ها و همراهی‌های بی‌منت آنان قدردانی کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار