فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده

مخبر: هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد میراث شهید رئیسی است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند و بر ضرورت فعال‌سازی مردم و نخبگان برای حل ناترازی ها در کشور تاکید کرد.

 

مخبر در این نشست که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به تحولات عمیق در شیوه حکمرانی، نخبگان علمی و اقتصادی را بازیگران اصلی در این زمینه دانست و گفت: دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک و چابک شدن ندارند و امروز شاهد واگذاری تنظیم گری از حکمرانی دولتی به سمت سکو (پلتفرم) های غیردولتی هستیم. بنابراین کسانی که بتوانند منابع مالی، ایده‌های اجرایی و قدرت مدیریت بالاتری داشته باشند، سهم بیشتری را در حکمرانی ایفا می‌کنند.

 

وی با اشاره به تبدیل علم و فناوری به منبع قدرت در جهان امروز، افزود: خوشبختانه با توجه به نیروی انسانی کارآمد و استعدادهای درخشان در همه حوزه‌ها، کشور ما دارای ظرفیت‌های بزرگی است که می‌تواند بزرگترین عامل برای توسعه کشور و تبدیل ایران به کشوری قدرتمند باشد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، استان یزد را دارای مفاخر انسانی و ظرفیت‌های اقتصادی بزرگ خواند و تصریح کرد: یزد می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله گردشگری و انرژی‌های تجدیدپذیر پرچمدار اقتصاد کشور باشد و در این مسیر متخصصان و نخبگان باید بستری را برای جذب سرمایه‌های مردمی و ایده‌های تحول آفرین و فناورانه فراهم کنند.

 

گفتنی است در این نشست ۱۲ نفر از نخبگان، برگزیدگان و مدیران حاضر به ارائه برخی طرح‌های پیشنهادی در حوزه‌های صرفه جویی، رفع ناترازی، تعاون، صنایع دانش بنیان، بهینه سازی و انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره وری، هوش مصنوعی و تجربیات خود در اجرای برخی از این پروژه‌ها پرداختند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار