مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری

حسن عباسی آزاد شد

حسن عباسی که چندی پیش با شکایت وزارت اطلاعات بازداشت و محاکمه شده بود، پس از گذراندن هفت ماه حبس از زندان آزاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسن عباسی امروز و پس از سپری شدن هفت ماه از زندانش آزاد شد. این خبر بود که امروز وکیل عباسی به خبرنگاران اطلاع داد.

 

مهدی جعفر نژاد وکیل مدافع حسن عباسی روز چهارشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: موکل با توجه به گذراندن یک سوم حبس صا دره از سوی دادگاه مشمول آزادی مشروط و از زندان آزاد شده است.

 

به گزارش ایرنا در حساب توئیتری منتسب به حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین، تصویری از آزادی وی از زندان اوین به نمایش درآمده است. کانال تلگرامی شاگردان عباسی نیز کلیپ‌هایی را با عنوان «حسن عباسی می‌آید…» منتشر کرده‌اند. عباسی سال گذشته به اتهام توهین به رئیس جمهور و یکی از وزیران به هفت ماه حبس محکوم شد.

 

۲۲ مرداد ماه امسال خبر بازداشت حسن عباسی با شکایت وزارت اطلاعات به دلیل اظهارات این تحلیلگر سیاسی مبنی بر وجود برخی ارتباطات بین این وزارتخانه با آمدنیوز، اعلام شد.

 

در همان ایام پس از طرح برخی شبهات درباره حبس حسن عباسی، مدیرکل حقوقی وزارت اطلاعات اعلام کرد: متعاقب تعریضات و انتساب موارد خلاف واقع متعدد و مکرر توسط عباسی به وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان (عج) این مرکز عظیم مبارزه و جهاد، وزارت اطلاعات با استناد به یکی از تعریضات وی که در سخنرانی مدعی شده بود: نیت وزارت اطلاعات ایجاد تغییر و تحول در نظام بوده و همچنین مدعی شده بود، وزارتخانه متبوع با کانال ضدنظام در ارتباط می باشد.

 

وی افزود: این وزارتخانه نسبت به طرح شکایت نزد مرجع قضایی اقدام و پس از طی تشریفات رسیدگی بر اساس موازین قانونی، نهایتاً رأی محکومیت نامبرده در مرحله بدوی رسیدگی توسط شعبه محترم رسیدگی کننده صادر و رأی مزبور با توجه به تجدید نظر خواهی مشارالیه در مرحله تجدید نظر نیز مجدداً رسیدگی و محکومیت ایشان با حکم شعبه تجدید نظر رسیدگی کننده قطعی شده و قاعدتاً حبس ایشان در راستای شکایت وزارت اطلاعات و اجرای حکم قطعی صادره از مقام محترم صالح قضایی، توسط مراجع ذی صلاح صورت گرفته است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار