صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود

ممنوعیت تردد موتورسیکلت و دوچرخه در روز‌های بارانی

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تردد انواع موتورسیکلت، موتور گازی و دوچرخه در روز‌های بارانی در معابر شهری ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر روز چهارشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: ماده ۱۶۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی در این خصوص تاکید دارد که راندن (موتورسیکلت، موتور گازی و دوچرخه) هنگام لغزنده بودن راه‌ها ممنوع است بنابراین به موتور سواران توصیه می‌شود از تردد در معابر هنگام بارندگی پرهیز کنند.

 

وی ادامه داد: موتورسیکلت وسیله نقلیه‌ای با ۲ چرخ است و نسبت به وسایل نقلیه دیگر، بیشتر در معرض خطرات احتمالی قرار می‌گیرد.

 

سرهنگ کشیر افزود: برای داشتن رانندگی ایمن در هوای بارانی، با کاستن از سرعت وسیله نقلیه خود، رعایت فاصله طولی نسبت به وسیله نقلیه مقابل، می‌توانید زمان بیشتری برای واکنش و جلوگیری نسبت به وقوع تصادفات احتمالی داشته باشید.

 

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ یادآور شد: رانندگان در روز‌های بارانی قبل از شروع رانندگی، از پر بودن مخزن آب شیشه شوی و باک بنزین خود مطمئن شوند.

 

وی گفت: سیستم گرمایشی خودرو سالم و آماده بکار باشد، روشن نگه داشتن چراغ‌های جلو و عقب وسیله نقلیه که می‌تواند به افزایش دید شما و دیگر رانندگان در هنگام بارش برف و باران و یا مه در رانندگی کمک کند و همچنین اطمینان از سلامت تیغه‌های برف پاک کن، کنترل و بازدید از میزان سطح آج روی لاستیک‌ها به جهت جلوگیری از لغزندگی در شرایط بارانی مهم‌تر می‌شود.

 

سرهنگ کشیر تاکید کرد: در بزرگراه‌های یادگار امام، شهید یاسینی و امام علی (ع) در روز‌های بارانی تصادفات رانندگی بیشتر می‌شود.

 

وی همچنین با بیان اینکه بار‌ها گفته‌ایم که تردد موتورسیکلت در تونل‌های شهری ممنوع است، ادامه داد: ساعت ۲۰ دقیقه بامداد امروز در تونل آرش شاهد واژگونی موتورسیکلت به دلیل سرعت غیرمجاز بودیم.

 

به گفته وی، موتور سوار در این حادثه جرحی از ناحیه سر دچار مصدومیت شده که توسط نیرو‌های اورژانس تهران برای درمان به بیمارستان منتقل شد و جزییات و علت این حادثه نیز از سوی عوامل پلیس راهور در دست بررسی است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار