بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

انصارالله: استواری حزب‌الله دشمن را مجبور به آتش‌بس کرد

انصارالله: استواری حزب‌الله دشمن را مجبور به آتش‌بس کرد سخنگوی انصارالله یمن با بیان اینکه حزب‌الله فداکاری‌های بزرگی در حمایت از غزه انجام داد، تاکید کرد مقاومت لبنان با استواری خود، دشمن صهیونیستی را مجبور به پذیرش آتش‌بس کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه واکنش‌ها به برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که به استواری بزرگ حزب‌الله و ملت عزیز لبنان در مقابله با تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی درود می‌فرستیم.

 

عبدالسلام افزود: لبنان به برکت استواری حزب الله و انسجام ملت، ارتش و مقاومت توانست با دفع تجاوزات دشمن صهیونیستی و ناکام گذاشتن اهداف شوم آن، به پیروزی جدیدی دست پیدا کند. مقاومت اسلامی در لبنان با فداکاری‌های بزرگی که انجام داد، ریشه قدرت و استحکام خود را تقویت و عمیق‌تر کرد.

 

سخنگوی انصارالله ادامه داد: مقاومت اسلامی لبنان با عملیات‌های پیشرفته جهادی خود، دشمن صهیونیستی و حامی آمریکایی آن را مجبور کرد تا به گونه‌ای به سمت توافق آتش بس بروند که امنیت، حاکمیت و استقلال لبنان حفظ شود.

 

وی خاطرنشان کرد: ما به گزینه‌های مقاومت در لبنان اعتماد داریم و معتقدیم که رهبری خردمندانه آن توانسته است با وجود فداکاری‌های بزرگ و مصیبت‌هایی که در این راه متحمل شد، ابتکار عمل را در مدت زمانی بی‌سابقه مجدداً به دست بگیرد.

 

این مقام جنبش انصارالله تاکید کرد: اگر دشمن صهیونیستی با مقاومت مستحکمی که جنایات خائنانه ترور هم تاثیری بر آن نداشت، مواجه نمی‌شد، هرگز تسلیم نمی‌شد و آتش بس را نمی‌پذیرفت. مقاومت ثابت کرد قادر به مدیریت یک جنگ فرسایشی طولانی مدت علیه دشمن است؛ به شکلی که رژیم ضعیف و شکننده صهیونیستی قدرت تحمل آن را ندارد.

 

محمد عبدالسلام گفت: دشمن صهیونیستی نشان داد، همانطور که شهید سید حسن نصرالله گفته بود، این رژیم از خانه عنکبوت هم سست‌تر و ضعیف‌تر است.

 

سخنگوی جنبش انصارالله یمن ادامه داد که شهدای حزب الله، شهدای راه قدس هستند و حزب الله در این مسیر سخت به خوبی عمل کرد. در شرایطی که رژیم‌های عربی و اسلامی به شکلی شرم آور در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده و منفعل بودند، حزب الله در حمایت از غزه و فلسطین ثابت قدم ماند.

 

وی افزود که نبرد با دشمن صهیونیستی یک نبرد اجتناب ناپذیر بوده و نبردهایی که با این رژیم اتفاق می‌افتد، به خواست خداوند منجر به نابودی آن خواهد شد.

 

با گذشت 418 روز از جنگ در غزه، آتش‌بس در لبنان سرانجام پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده و تلاش کشورهای فرانسه و آمریکا برای بیرون کشیدن ارتش اشغالگر از باتلاق جنوب لبنان، وارد فاز اجرایی شد؛ آتش‌بسی که با خشم و عصبانیت محافل صهیونیستی و انتقادات شدید از بنیامین نتانیاهو همراه شده است.

 

توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل از ساعت 5 و نیم به وقت تهران (4 به وقت بیروت) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر حملات خود را متوقف کردند.

 

از همان لحظه ابتدایی که زمزمه‌هایی درباره آتش بس قریب‌الوقوع میان لبنان و رژیم صهیونیستی وجود داشت، مسئولان و شهرک نشینان صهیونیست به ویژه در شمال فلسطین اشغالی، به شدت نتانیاهو را مورد هجمه و انتقاد قرار داده و تاکید کردند که نتانیاهو حتی به ساده‌ترین هدف خود از جنگ علیه لبنان، یعنی بازگرداندن امنیت به شهرک‌های شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) نرسید و در نهایت مجبور شد مقابل حزب الله تسلیم شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده