ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

لبنان برای تشییع باشکوه پیکر شهید نصرالله آماده می‌شود

لبنان برای تشییع باشکوه پیکر شهید نصرالله آماده می‌شود یک نماینده حزب‌الله با بیان اینکه مقاومت ثابت کرد راهی جز آتش‌بس برای بازگشت آوارگان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی وجود ندارد، گفت، توافقی که حاصل شده، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ بوده و زمان و تاریخ تشییع پیکر شهید نصرالله اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، ابراهیم الموسوی، نماینده حزب الله در پارلمان لبنان در سخنانی به این منظور اعلام کرد که دشمن شعارهای بزرگی برای نابودی مقاومت سر داده بود، اما در نهایت مجبور به آتش‌بس شد.

 

ابراهیم الموسوی در گفتگو با المیادین اظهار داشت: مقاومت ثابت کرد که هیچ بازگشتی برای شهرک نشینان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی وجود ندارد؛ مگر از طریق مذاکرات غیر مستقیم و برقراری آتش بس.

 

این نماینده حزب الله به همه حامیان مقاومت از گروه‌های مختلف و همچنین رسانه‌های طرفدار مقاومت، درود فرستاده و گفت که مذاکرات به شکل غیر مستقیم انجام شد و تاکید می‌کنم، آنچه اتفاق افتاد، ساز و کار اجرای قطعنامه 1701 بود.

 

وی خاطرنشان کرد که هرگونه توافقی که میان اسرائیل و آمریکا انجام شده باشد، به ما مربوط نیست.

 

این نماینده حزب الله در ادامه گفت که زمان و تاریخ مناسب برای تشییع پیکر سرور شهیدان، شهید سید حسن نصرالله اعلام خواهد شد.

 

با گذشت 418 روز از جنگ در غزه، آتش‌بس در لبنان سرانجام پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده و تلاش کشورهای فرانسه و آمریکا برای بیرون کشیدن ارتش اشغالگر از باتلاق جنوب لبنان، وارد فاز اجرایی شد؛ آتش‌بسی که با خشم و عصبانیت محافل صهیونیستی و انتقادات شدید از بنیامین نتانیاهو همراه شده است.

 

توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل از ساعت 5 و نیم به وقت تهران (4 به وقت بیروت) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر حملات خود را متوقف کردند.

 

از همان لحظه ابتدایی که زمزمه‌هایی درباره آتش بس قریب‌الوقوع میان لبنان و رژیم صهیونیستی وجود داشت، مسئولان و شهرک نشینان صهیونیست به ویژه در شمال فلسطین اشغالی، به شدت نتانیاهو را مورد هجمه و انتقاد قرار داده و تاکید کردند که نتانیاهو حتی به ساده‌ترین هدف خود از جنگ علیه لبنان، یعنی بازگرداندن امنیت به شهرک‌های شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) نرسید و در نهایت مجبور شد مقابل حزب الله تسلیم شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار