ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

اخراج نماینده صهیونیست‌ها از اجلاس ائتلاف تمدن‌های ملل متحد

با اعتراض هماهنگ تعدادی از کشور‌های اسلامی شرکت‌کننده در اجلاس ائتلاف تمدن‌های ملل متحد، وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی که به اجلاس دعوت شده بود، از محل اجلاس اخراج شد و اجازه حضور در مراسم افتتاحیه را پیدا نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ با اعتراض هماهنگ و دسته‌جمعی تعدادی از کشور‌های اسلامی شرکت‌کننده در اجلاس ائتلاف تمدن‌های ملل متحد، و پس از تهدید به خروج از سالن توسط وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، الجزایر، تونس و موریتانی، تسیپی لیونی، وزیر خارجه پیشین رژیم جنایتکار صهیونیستی که از طرف یکی از سازمان‌های غیردولتی به اجلاس دعوت شده بود و حضور پیدا کرده بود، از محل اجلاس اخراج شد و اجازه حضور در مراسم افتتاحیه را پیدا نکرد.

لیونی از دید مردم فلسطین به عنوان یک جنایتکار جنگی که دستش آلوده به خون فلسطینیان است شناخته می‌شود و اخیرا کارزاری در فضای مجازی از سوی کمپین بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل (Boycott, Divestment and Sanctions= BDS) در همین خصوص برای فشار به پرتغال به منظور تحت تعقیب قرار دادن و بازداشت لیونی به عنوان جنایت‌کار جنگی در این خصوص تشکیل شده است.

لازم به ذکر است که این مقام سابق رژیم صهیونیستی از حضور در سایر پنل‌های اجلاس و مراسم‌های رسمی دیگر نیز منع شد. / تسنیم

کلمات کلیدی: ملل متحد اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار