اعتراف بی‌شرمانه آژانس: بازرسان ما از تأسیسات فردو جاسوسی کرده‌اند فعالیت‌های هسته‌ای مبهم اسرائیل در سایه سکوت آژانس تاکید عراقچی بر گسترش همکاری ایران و قطر در دیدار با تمیم آل ثانی جوزف عون: حمله اسرائیل به یونیفل برنامه‌ریزی شده بود بقائی: اتهام یهودی‌ستیزی علیه ایران مضحک و بی‌اساس است جاسوسی بازرسان آژانس انرژی اتمی از اماکن هسته‌ای نتانیاهو، معترضان را «شبه‌نظامیان فاشیست» خواند دبیرکل ناتو: ایران، چین و کره‌شمالی برای رویارویی بلندمدت آماده می‌شوند عراقچی: تهران اگر لازم باشد، از جنگ هم ترسی ندارد + فیلم هاآرتص: هیچ‌کس نمی‌تواند جلوی فروپاشی اسرائیل را بگیرد هشدار امارات به آمریکا درباره فروپاشی توافقات ابراهیم هشدار انصارالله به اسرائیل: عملیات‌های ضد صهیونیست‌ها تشدید می‌شود هشدار سازمان ملل در پی کمبود غذا در افغانستان تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن به اسرائیل واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره اسرای اسرائیل

درگیری میان نیرو‌های ارتش سوریه و تروریست‌ها در ادلب

منابع خبری امروز (پنجشنبه) از درگیری میان نیرو‌های ارتش سوریه و تروریست‌ها در محور‌های حومه شرقی ادلب خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 28
کد خبر: ۲۶۴۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار شبکه خبری العربی گزارش داد که درگیری‌های خشونت‌بار و تبادل آتش میان گروه‌های مخالف سوریه و نیرو‌های ارتش این کشور در محور‌های حومه شرقی ادلب به وقوع پیوسته است.

طبق گزارش خبرنگار شبکه العربی، گروه‌های مخالف سوریه مدعی سیطره بر روستای «دادیخ» در شرق ادلب شده‌اند.

وی همچنین اعلام کرد، جنگنده‌های وابسته به ارتش سوریه حملاتی را به اطراف شهرک «سرمین» واقع در شرق ادلب انجام دادند.

طبق اعلام خبرنگار العربی، نیرو‌های ارتش سوریه همچنین محور‌های درگیری در شرق ادلب و غرب حلب را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی قرار داده‌اند.

پیشتر نیز خبر‌هایی مبنی‌بر پیشروی تروریست‌ها در غرب حلب منتشر شده بود.

گروه‌های مسلح موسوم به «الفتح المبین» در شمال غربی سوریه روز (چهارشنبه) از آغاز عملیات نظامی تحت عنوان «عملیات بازدارندگی دشمن» خبر دادند و اعلام کردند که این عملیات نظامی با هدف ناکام گذاشتن نقشه‌های نیرو‌های نظام سوریه از طریق حمله پیشگیرانه و حساب‌شده به مواضع آن انجام می‌شود.

منطقه کاهش تنش ادلب که شامل استان ادلب و بخش‌هایی از استان‌های حلب، حماة و لاذقیه است آخرین مقر تروریست‌های تحریرالشام در سوریه است.

روز گذشته ارتش سوریه مواضع تروریست‌های گروهک تحریرالشام در جنوب ادلب، حومه غربی حلب و غرب حماه را هدف حملات هوایی گسترده و حملات موشکی خود قرار داد که خشونت‌بارترین حملات از سال‌ها پیش به شمار می‌آمد.

پیشتر خبرنگار اسپوتنیک نیز گزارش داد که «جبهه النصره» و سازمان‌های تروریستی همپیمان آن صبح روز (چهارشنبه) علیه مواضع ارتش سوریه حملات خشونت‌باری انجام دادند؛ قبل از آغاز این حملات حمله توپخانه‌ای و موشکی علیه روستا‌ها و شهرک‌های نزدیک خطوط تماس انجام شده بود.

گروه تروریستی تحریرالشام از چندین ماه قبل تحرکات گسترده‌ای را در اطراف شهر حلب آغاز کرده و گزارش‌های متعددی از حضور تروریست‌ها در این منطقه منتشر شده بود که در نتیجه همین تحرکات ارتش سوریه از حدود یک ماه پیش بخشی از یگان‌های زرهی‌اش را به شمال سوریه و حومه غربی حلب منتقل کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده