آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد

حمله راکتی به پایگاه هوایی روسیه در سوریه

یک گروهک تروریستی مدعی شد که پایگاه هوایی روسیه در حمیمیم سوریه را با راکت هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۷۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، گروههای تروریستی در استان ادلب در بیانیه‌ای مدعی شدند که پایگاه هوایی روسیه در «حمیمیم» را با راکت هدف قرار داده‌اند.

به نوشته پایگاه خبری عنب‌بلدی، اتاق عملیاتی گروهک «وحرض المؤمنین» مدعی شده که امروز (جمعه) با راکت «گراد» پایگاه هوایی روسیه در حمیمیم در غرب سوریه را هدف قرار داده است. هنوز مقامات روسی یا سوری واکنشی در تأیید یا رد این خبر نداشته‌اند.

گروهک «وحرض المؤمنین» که در اکتبر 1018 از پیوند میان چند گروهک دیگر تشکیل شد از جمله گروهک‌هایی است که در سپتامبر 2018 توافق «سوچی» میان ایران، روسیه و ترکیه را جهت ایجاد منطقه کاهش تنش را نپذیرفت.

این گروهک همچنین ادعا کرده که پایگاه نیروهای ارتش سوریه در منطقه «سهل الغاب» در استان حماه را نیز هدف قرار داده و در پی آن بیش از ده تن از نیروهای ارتش سوریه کشته شده‌اند.

انجام این حملات در حالی است که در روزهای گذشته منطقه ادلب، غرب حلب و شمال حماه شاهد درگیری‌ها و حملات جنگنده‌های روسی و سوریه بود. یک کارشناس نظامی سوریه نیز روز چهارشنبه از آغاز عملیات آزادسازی ادلب پس از نشست آتی آستانه (نورسلطان) خبر داد.

ارتش سوریه در هفته گذشته بارها حملات توپخانه‌ای و موشکی به مواضع النصره در «جرجناز، خان شیخون، تحتایا و أبو حبة» انجام داد و جنگنده‌های روس نیز مواضع این گروه را در اطراف شهر ادلب بمباران کردند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار