مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش

حباب قیمت خودرو در بازار شکسته می‌شود

حباب قیمت خودرو در بازار شکسته می‌شود دبیر انجمن قطعه‌سازان همگن کشور با اعلام اینکه اعتقاد راسخ داریم با افزایش تولید و جوابگو بودن تیراژ تولید برای میزان نیاز و مصرف واقعی خودرو در جامعه، قیمت به تعادل میرسد، گفت: به زودی شاهد واقعی شدن تقاضا از یک سو و شکستن حباب کاذب قیمت خودرو هستیم
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،  آرش محبی‌نژاد دبیر انجمن قطعه‌سازان همگن کشور، گفت: زنجیره تامین خودروسازی کشور شامل قطعه سازان رده یک و دو، به‌همراه تولیدکنندگان مواد اولیه اصطلاحاً رده سه، توان بالقوه تامین سالانه برای تولید بیش از دو میلیون دستگاه خودرو را دارند که این از یک بخش زیادی از این ظرفیت استفاده نمی‌شود و ظرفیتی معطل بلا استفاده مانده است.

 

وی دلیل اصلی عدم استفاده از این ظرفیت را کمبود شدید نقدینگی از یک سو و از سوی دیگر عدم اصلاح قیمت قطعه‌سازان دانست و گفت: البته موارد خاصی مانند کمبود ارز و بحث ترخیص گمرک نیز مطرح بوده که مورد آخر در حال حل شدن است.

 

وی با بیان این‌که عزم جدی روی تامین منابع تولید شامل مواد اولیه و ارز وجود دارد، افزود: اما اگر حتی مواد اولیه وجود داشته باشد باید نقدینگی کافی وجود داشته باشد و صرفه اقتصادی تولید داشته باشیم که خوشبختانه اخیرا شاهد تحقق این هستیم.

 

محبی‌نژاد افزود: مجموعه سیاست‌گذاران و تصمیم گیران صنعت خودرو به این جمع‌بندی رسیده‌اند که قیمت‌های در کارخانه تعدیل شود تا قیمت‌های کاذب بازار که به صورت لجام گسیخته افزایش پیدا کرده بوده با افزایش تولید و عرضه شکسته شود و قیمت بازار به قیمت کارخانه نزدیک شود، ما اعتقاد راسخ داریم با افزایش تولید و جوابگو بودن تیراژ تولید برای میزان نیاز و مصرف واقعی خودرو در جامعه، قیمت به تعادل میرسد و التهاب می‌خوابد و شاه کلید موفق شدن این طرح فقط و فقط افزایش تولید و عرضه است که با تامین نقدینگی و منابع مورد نیاز تولید این مهم محقق خواهد شد.

 

*عزم جدی برای پرداخت بدهی معوقه قطعه سازان کشور

وی با بیان این‌که با جلساتی که با خودروسازان، مقامات وزارت صمت و رییس هیات عامل ایدرو برگزار شد، اعلام نمودند عزم جدی برای پرداخت بدهی معوقه قطعه سازان کشور دارند، اظهار کرد: اگر این اتفاق بیفتد و مطالبات ما پرداخت شود، قطع به یقین می‌توانیم مواد اولیه و نهاده‌های تولید را تامین کنیم و با افزایش تیراژ تولید و عرضه مازاد بر برنامه قطعاً تقاضای کاذب از بازار حذف می‌شود و با این تصمیم وزیر صمت، ما شاهد واقعی شدن تقاضا از یک سو و شکستن حباب کاذب قیمت خودرو در بازار آزاد خواهیم بود.

 

محبی‌نژاد گفت: امیدواریم به زودی با ادامه این روند و استمرار در اجرای این تصمیمات شاهد شکوفایی و اعتلای کمی و کیفی تولید خودرو باشیم و مشتری اصلی که مردم کشور هستند بتوانند از کارخانه با قیمت مناسب خودروی مورد علاقه خود را خریداری کنند.

 

وی مردم را منتفع اصلی اجرای طرح اصلاح قیمت خودرو دانست و افزود: سهامداران صنعت خودرو نیز گروه دوم منتفعان اقدامات فعلی هستند و با توجه به اینکه نمادهای خودرویی در بازار سرمایه اهمیت بالایی دارند، به دنبال این سهام شرایط سایر سهام‌ها و بازار بورس بهبود می‌یابد‌ و کم‌کم شاهد حفظ سرمایه‌های مردم و بازگشت اعتماد به بورس و تصمیم گیری مدیران ارشد خواهیم بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار