چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

حباب قیمت خودرو در بازار شکسته می‌شود

حباب قیمت خودرو در بازار شکسته می‌شود دبیر انجمن قطعه‌سازان همگن کشور با اعلام اینکه اعتقاد راسخ داریم با افزایش تولید و جوابگو بودن تیراژ تولید برای میزان نیاز و مصرف واقعی خودرو در جامعه، قیمت به تعادل میرسد، گفت: به زودی شاهد واقعی شدن تقاضا از یک سو و شکستن حباب کاذب قیمت خودرو هستیم
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،  آرش محبی‌نژاد دبیر انجمن قطعه‌سازان همگن کشور، گفت: زنجیره تامین خودروسازی کشور شامل قطعه سازان رده یک و دو، به‌همراه تولیدکنندگان مواد اولیه اصطلاحاً رده سه، توان بالقوه تامین سالانه برای تولید بیش از دو میلیون دستگاه خودرو را دارند که این از یک بخش زیادی از این ظرفیت استفاده نمی‌شود و ظرفیتی معطل بلا استفاده مانده است.

 

وی دلیل اصلی عدم استفاده از این ظرفیت را کمبود شدید نقدینگی از یک سو و از سوی دیگر عدم اصلاح قیمت قطعه‌سازان دانست و گفت: البته موارد خاصی مانند کمبود ارز و بحث ترخیص گمرک نیز مطرح بوده که مورد آخر در حال حل شدن است.

 

وی با بیان این‌که عزم جدی روی تامین منابع تولید شامل مواد اولیه و ارز وجود دارد، افزود: اما اگر حتی مواد اولیه وجود داشته باشد باید نقدینگی کافی وجود داشته باشد و صرفه اقتصادی تولید داشته باشیم که خوشبختانه اخیرا شاهد تحقق این هستیم.

 

محبی‌نژاد افزود: مجموعه سیاست‌گذاران و تصمیم گیران صنعت خودرو به این جمع‌بندی رسیده‌اند که قیمت‌های در کارخانه تعدیل شود تا قیمت‌های کاذب بازار که به صورت لجام گسیخته افزایش پیدا کرده بوده با افزایش تولید و عرضه شکسته شود و قیمت بازار به قیمت کارخانه نزدیک شود، ما اعتقاد راسخ داریم با افزایش تولید و جوابگو بودن تیراژ تولید برای میزان نیاز و مصرف واقعی خودرو در جامعه، قیمت به تعادل میرسد و التهاب می‌خوابد و شاه کلید موفق شدن این طرح فقط و فقط افزایش تولید و عرضه است که با تامین نقدینگی و منابع مورد نیاز تولید این مهم محقق خواهد شد.

 

*عزم جدی برای پرداخت بدهی معوقه قطعه سازان کشور

وی با بیان این‌که با جلساتی که با خودروسازان، مقامات وزارت صمت و رییس هیات عامل ایدرو برگزار شد، اعلام نمودند عزم جدی برای پرداخت بدهی معوقه قطعه سازان کشور دارند، اظهار کرد: اگر این اتفاق بیفتد و مطالبات ما پرداخت شود، قطع به یقین می‌توانیم مواد اولیه و نهاده‌های تولید را تامین کنیم و با افزایش تیراژ تولید و عرضه مازاد بر برنامه قطعاً تقاضای کاذب از بازار حذف می‌شود و با این تصمیم وزیر صمت، ما شاهد واقعی شدن تقاضا از یک سو و شکستن حباب کاذب قیمت خودرو در بازار آزاد خواهیم بود.

 

محبی‌نژاد گفت: امیدواریم به زودی با ادامه این روند و استمرار در اجرای این تصمیمات شاهد شکوفایی و اعتلای کمی و کیفی تولید خودرو باشیم و مشتری اصلی که مردم کشور هستند بتوانند از کارخانه با قیمت مناسب خودروی مورد علاقه خود را خریداری کنند.

 

وی مردم را منتفع اصلی اجرای طرح اصلاح قیمت خودرو دانست و افزود: سهامداران صنعت خودرو نیز گروه دوم منتفعان اقدامات فعلی هستند و با توجه به اینکه نمادهای خودرویی در بازار سرمایه اهمیت بالایی دارند، به دنبال این سهام شرایط سایر سهام‌ها و بازار بورس بهبود می‌یابد‌ و کم‌کم شاهد حفظ سرمایه‌های مردم و بازگشت اعتماد به بورس و تصمیم گیری مدیران ارشد خواهیم بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار