گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جرئیات استعفای کتی هیل نماینده زن آمریکایی بدلیل رابطه نامشروع

کتی هیل این اتهام را رد کرده اما گفته است که قبل از آنکه در انتخابات پیروز شود با یکی از اعضای ستاد انتخاباتی‌ اش رابطه داشته است. او عذرخواهی کرده و گفته که رابطه‌اش «ناشایست» بوده است. او، شوهرش را به دست داشتن در انتشار تصاویر خصوصی‌اش متهم کرد و گفت: «از انتشار تصاویر خصوصی و لحظات شخصی‌ام، به عنوان سلاح علیه من استفاده شد و این کار، تجاوزی وحشتناک به حریم خصوصی من بوده است».
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کتی هیل» نماینده حوزه انتخابیه بیست و پنجم ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال جنجال‌ها درباره رسوایی جنسی، از سمت خود استعفا کرد.

 

با شدت گرفتن جنجال‌ها درباره تصاویر غیراخلاقی یک عضو کنگره آمریکا به همراه یکی از اعضای دفتر کارش و انتشار خبرها درباره رسوایی جنسی او، این قانونگذار آمریکایی بالاجبار تن به استعفا داد.

 

به نوشته «رویترز»، کتی هیل در آستانه یک سالگی عضویتش در مجلس نمایندگان آمریکا بامداد امروز دوشنبه اعلام کرد که از منصب خود استعفا می‌دهد.

 

این قانونگذار ۳۲ ساله و دموکرات ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، در انتخابات نوامبر ۲۰۱۸ به کنگره راه یافته بود و بعد از این پیروزی، ناظران سیاسی او را یک چهره‌‌ آینده‌دار در حزب دموکرات قلمداد کردند.

 

در روزهای گذشته جنجال‌های بسیاری در زمینه رابطه جنسی کتی هیل با یکی از کارمندان دفترش مطرح و تصاویری غیراخلاقی از او در رسانه‌ها منتشر شده بود.

 

به دنبال این جنجال‌ها، «کمیته اخلاق» مجلس نمایندگان آمریکا تحقیق درباره رابطه جنسی احتمالی او با یکی از کارمندان دفترش را آغاز کرده بود.

 

این قانونگذار آمریکایی که از چندی قبل در حال روند قانونی گرفتن طلاق از شوهرش بوده است، در توئیتر خود استعفایش از عضویت در مجلس نمایندگان را اعلام کرد.

 

هیل ضمن عذرخواهی از هیات انتخابیه خودش بابت رفتارش اذعان کرد، زمانی که برای کارزار انتخاباتی تلاش می‌کرده، رابطه‌ای «نادرست» با کارمند دفترش داشته اما برقراری رابطه جنسی در دفتر کار را تکذیب کرد.

 

وی، شوهرش را به دست داشتن در انتشار تصاویر خصوصی‌اش متهم کرد و گفت: «از انتشار تصاویر خصوصی و لحظات شخصی‌ام، به عنوان سلاح علیه من استفاده شد و این کار، تجاوزی وحشتناک به حریم خصوصی من بوده است».

 

اعلام استعفای هیل در حالی صورت گرفته که او پیشتر نائب رئیس کمیته‌ نظارت و اصلاحات و عضو کمیته امور مسلح مجلس نمایندگان آمریکا بود.

 

منبع: فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار