اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران
چاووش اوغلو:

عربستان و امارات با ترکیه مشکل دارند

عربستان و امارات با ترکیه مشکل دارند وزیر خارجه ترکیه می‌گوید که آنکارا از سیاست‌های نادرست و مخفیانه امارات و عربستان در منطقه اطلاع دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مولود چاووش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه، روز چهارشنبه در اظهاراتی رویکرد منطقه‌ای امارات و عربستان را مورد انتقادقرار داد.

 

چاووش اوغلو در گفت‎وگو با شبکه الجزیره، سیاست‌های منطقه‌ای امارات و عربستان را مورد انتقاد قرار داده و گفت "دلیل دلخوری ریاض و ابوظبی از ترکیه، توجه آنکارا به مسائل کشور‌های اسلامی بیش از آن چیزی است که این دو کشور انتظار دارند."

 

وی افزود: "ما با عربستان و امارات مشکلی نداریم، اما شاهدیم که آن‌ها با ما مشکل دارند. "

 

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به پرونده قتل «جمال خاشقجی»، گفت: "این پرونده از سوی ریاض برای ما مبدل به بحران شد؛ زیرا ما مانند دیگران پول نگرفتیم و چشممان را نبستیم. ما می‌خواستیم برای اجرای عدالت با عربستان در این پرونده همکاری کنیم، اما آن‌ها این همکاری را نپذیرفتند. "

 

چاووش اوغلو در ادامه به وضعیت بحرانی یمن اشاره کرده و اظهار داشت: "صد‌ها هزار نفر در یمن جان خود را در اثر گرسنگی، وبا و محاصره از دست دادند. عربستان باید در مورد اقدامات خود در یمن پاسخگو باشد. "

 

وی همچنین در موضوع فلسطین، اظهار داشت: "آمریکا و رژیم صهیونیستی به ریاض فشار می‌آورند تا اردن و فلسطین را واردار به سکوت در مورد قدس کند. "

 

مسئول دستگاه دیپلماسی ترکیه در ادامه ضمن انتقاد از سیاست ابوظبی در مورد فلسطین، گفت که "آنکارا از طرح امارات مبنی بر جایگزینی «محمد دحلان» به جای «ابومازن» اطلاع دارد."

 

وی گفت: "من به امارات می‌گویم که محمد دحلان تروریستی است که عامل رژیم صهیونیستی است. "

این مقام دولتی ترکیه در بخش دیگری گفت: "کشور‌های عربی از طریق خرید دلار و تزریق لیر، در تلاش هستند به پول ملی ترکیه ضربه بزنند. "

 

روابط ترکیه و عربستان در پی قتل «جمال خاشقجی» ستون نویس واشنگتن پست و منتقد عربستان در کنسولگری این کشور در «استانبول» وارد دوره پر تنشی شد.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار