آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۱۲؛ هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۱۲؛ هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر سازمان هواشناسی با صدور هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر از جمله تهران برای مناطق ساحلی هرمزگان در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان هشدار نارنجی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در استان‌های گیلان، اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی و فردا سه‌شنبه در برخی مناطق استان گیلان در برخی ساعات بارندگی، رعدوبرق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی شده است.

 

از روز چهارشنبه تا جمعه نیز در برخی مناطق استان‌های فارس و بوشهر رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین در این روز استان گیلان شاهد بارندگی است.

 

امروز در شرق کشور در برخی ساعات وزش باد نسبتاً شدید گاهی همراه با گردوخاک روی می‌دهد. تا پایان هفته در شهرهای صنعتی آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد. خلیج‌فارس امروز و دریای عمان،‌ نگه هرمز و شرق خلیج‌فارس روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مواج است.

 

هشدار زرد پایداری در جو

زمان شروع: دوشنبه 1403/09/12

زمان پایان: جمعه 1403/09/16

نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا

 

منطقه اثر:

دوشنبه 1403/09/12: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد.

 

سه‌شنبه 1403/09/13: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

 

چهارشنبه 1403/09/14: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

 

پنج‌شنبه 1403/09/15: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

 

جمعه 1403/09/16: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

 

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها.

 

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز، بویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی.

 

هشدار نارنجی افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

 

زمان پایان: اواخر وقت سه‌شنبه 1403/09/13

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده 30 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا در مناطق نزدیک به ساحل تا 2 متر و در مناطق دور از ساحل بیش از 2 متر.

 

منطقه اثر: دوشنبه 1403/09/12 و سه‌شنبه 1403/09/13: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان.

 

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری، تردد کشتی‌های تجاری، اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی.

 

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی، فعالیت‌های سکوهای نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار