اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

تشکیل دو پرونده قضایی علیه رژیم صهیونیستی در دادستانی تهران

دادستان کل کشور گفت: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی با اعلام جرم، دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد در جلسه علنی و غیررسمی مشترک امروز مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، گفت: کنشگری فعال در گسترش نفس نهاد دادستانی کل کشور و همکاری مؤثر با نهادهای مسئول اعم از داخلی و خارجی در امور بین‌المللی از جمله اقدامات ما بوده است.

 

وی ادامه داد: به عنوان نمونه، آلودگی آب رودخانه ارس ناشی از رفتارهای مجرمانه و در مغایرت با دستورالعمل‌ها و استانداردهای زیست محیطی یکی از دغدغه‌های ذهنی بهره‌برداران از منافع این رودخانه در کشورهای ذینفع بوده و است. پیگیری رفع مراکز آلوده کننده از طریق همکاری دادستانی کل ارمنستان و روسیه به ایجاد کارگروه همکاری دادستانی‌های کل کشورهای ساحلی دریای خزر یعنی ایران، روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان به منظور مقابله با جرایم زیست محیطی به صورت مشترک و تشریک مساعی از اقداماتی بوده که انجام دادیم‌.

 

دادستان کل کشور با اشاره به پیگیری تحقق تثبیت بهره‌برداری از حقآبه رودخانه ارس، گفت: پس از اقدامات سدسازی در کشور ترکیه و تأمین حقوق اتباع مرزنشین ایران، احداث دیوار مرزی از طریق دستگاه‌های دیپلماسی داخلی و دادستانی کل کشور انجام شد.

 

حجت‌الاسلام موحدی آزاد بیان کرد: موضوع رأی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه رژیم جعلی صهیونیستی در قالب برگزاری جلسات با حضور دستگاه‌های اجرایی و امنیتی و مکاتبات ذیربط با وزارت امور خارجه، معاونت امور بین المللی قوه قضائیه و انجام سایر اقدامات مورد نیاز در این خصوص پیگیری شد.

 

وی تصریح کرد: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی با اعلام جرم، دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.

 

دادستان کل کشور تاکید کرد: تلاش به منظور بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری از طریق همکاری با واحدهای زیر مجموعه قوه قضائیه، انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک در امر برگزاری دوره‌های آموزشی و اجرای برنامه‌های کارگاهی و ضابطه مند کردن مداخلات مأمورین در عرصه‌های مقابله و پیشگیری از وقوع جرم از جمله اقداماتی بوده که انجام دادیم.

 

وی اظهار کرد: تاکید بر اجرای قوانین مربوط به سلامت روانی جامعه، اعتلای فرهنگ عمومی و ارتقای هویت ملی با ملاحظه افزایش کارایی اقدامات و تحقق اهداف ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برقراری انضباط جمعی در حوزه‌های مربوط به بانوان، تلاش به منظور حفظ امنیت گردشگران، مراقبت و صیانت از آثار فرهنگی ثبت شده در فهرست آثار ملی و جهانی از طریق هدایت مؤثر ضابطان عام و خاص دادگستری در مسیر تحقق سیاست توسعه صنعت گردشگری کشور از جمله کارهایی بوده است که انجام دادیم./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار