تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تشکیل دو پرونده قضایی علیه رژیم صهیونیستی در دادستانی تهران

دادستان کل کشور گفت: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی با اعلام جرم، دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد در جلسه علنی و غیررسمی مشترک امروز مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، گفت: کنشگری فعال در گسترش نفس نهاد دادستانی کل کشور و همکاری مؤثر با نهادهای مسئول اعم از داخلی و خارجی در امور بین‌المللی از جمله اقدامات ما بوده است.

 

وی ادامه داد: به عنوان نمونه، آلودگی آب رودخانه ارس ناشی از رفتارهای مجرمانه و در مغایرت با دستورالعمل‌ها و استانداردهای زیست محیطی یکی از دغدغه‌های ذهنی بهره‌برداران از منافع این رودخانه در کشورهای ذینفع بوده و است. پیگیری رفع مراکز آلوده کننده از طریق همکاری دادستانی کل ارمنستان و روسیه به ایجاد کارگروه همکاری دادستانی‌های کل کشورهای ساحلی دریای خزر یعنی ایران، روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان به منظور مقابله با جرایم زیست محیطی به صورت مشترک و تشریک مساعی از اقداماتی بوده که انجام دادیم‌.

 

دادستان کل کشور با اشاره به پیگیری تحقق تثبیت بهره‌برداری از حقآبه رودخانه ارس، گفت: پس از اقدامات سدسازی در کشور ترکیه و تأمین حقوق اتباع مرزنشین ایران، احداث دیوار مرزی از طریق دستگاه‌های دیپلماسی داخلی و دادستانی کل کشور انجام شد.

 

حجت‌الاسلام موحدی آزاد بیان کرد: موضوع رأی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه رژیم جعلی صهیونیستی در قالب برگزاری جلسات با حضور دستگاه‌های اجرایی و امنیتی و مکاتبات ذیربط با وزارت امور خارجه، معاونت امور بین المللی قوه قضائیه و انجام سایر اقدامات مورد نیاز در این خصوص پیگیری شد.

 

وی تصریح کرد: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی با اعلام جرم، دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.

 

دادستان کل کشور تاکید کرد: تلاش به منظور بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری از طریق همکاری با واحدهای زیر مجموعه قوه قضائیه، انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک در امر برگزاری دوره‌های آموزشی و اجرای برنامه‌های کارگاهی و ضابطه مند کردن مداخلات مأمورین در عرصه‌های مقابله و پیشگیری از وقوع جرم از جمله اقداماتی بوده که انجام دادیم.

 

وی اظهار کرد: تاکید بر اجرای قوانین مربوط به سلامت روانی جامعه، اعتلای فرهنگ عمومی و ارتقای هویت ملی با ملاحظه افزایش کارایی اقدامات و تحقق اهداف ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برقراری انضباط جمعی در حوزه‌های مربوط به بانوان، تلاش به منظور حفظ امنیت گردشگران، مراقبت و صیانت از آثار فرهنگی ثبت شده در فهرست آثار ملی و جهانی از طریق هدایت مؤثر ضابطان عام و خاص دادگستری در مسیر تحقق سیاست توسعه صنعت گردشگری کشور از جمله کارهایی بوده است که انجام دادیم./ مهر

ارسال نظر