پزشکیان: بیمه تکمیلی همان «زیر میزی» است-راهبرد معاصر
قالیباف: بنا شد که کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین اختصاص داده شود افشاگری یکی از فرماندهان سپاه در سوریه از روز‌های پایانی بشار اسد بگو مگوی جنجالی باهنر و جبرائیلی بر سر FATF در آنتن زنده + فیلم ظریف: مردم اصل وفاق هستند / وفاق به معنای تقسیم رانت و ایجاد شرکت سهامی نیست سردار شیخیان: بزودی یک سامانۀ ضد بالستیک به پدافند هوایی الحاق می‌شود پزشکیان: ما پول نداریم ولی مردم را داریم و این یعنی همه چیز را داریم استاندار تهران: در حال بررسی و جمع‌بندی نهایی برای انتقال پایتخت هستیم محسن رضایی: در نامه‌ای به شهید رئیسی نوشتم که پس از غزه به لبنان، سوریه و کشور‌های دیگر حمله خواهد شد پزشکیان: چابهار و مکران، منطقه‌ای استراتژیک و حیاتی است؛ همه چیزش طلاست سرلشکر سلامی در جمع پیشمرگه‌ها: برای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان از هر زمان دیگر آماده‌تریم پزشکیان در فرودگاه کنارک: فقر و بی‌عدالتی را ریشه‌کن می‌کنیم شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر محسنی اژه‌ای: همیشه که حرف ما درست نیست/ در مسائل مختلف لجبازی نکنیم و سعه صدر داشته باشیم + فیلم قالیباف: من بچه انقلابم؛ علاقه‌ای به هیچ گروه سیاسی ندارم + فیلم سرلشکر سلامی در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹: دست سپاه روی ماشه است

پزشکیان: بیمه تکمیلی همان «زیر میزی» است

رئیس جمهور گفت: از نظر علمی چیزی که من از بیمه تکمیلی می‌فهمم، زیرمیزیِ رومیزی است. بیمه تکمیلی چیزی است که در بیمه پایه وجود ندارد و اگر چنین باشد نمی‌توان اسم آن را تکمیلی گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 03
کد خبر: ۲۶۴۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور صبح امروز در همایش بین‌المللی بیمه و توسعه، اظهار کرد: شما رضایتمندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه را جز اهداف خود در نظر گرفته‌اید. فکر نمی‌کنم جلسه‌ای در دولت برگزار شده باشد که ما در آن به مدیران و وزرا موضوع کار برای رضایت مردم را متذکر نشده باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه زمانی که حضرت علی مالک اشتر را به سمت مصر فرستاد، افزود: پیام خود تماماً درس مدیریت را منتقل کرد، پیام حضرت علی علیه السلام درس اداره جامعه و کشور است. تصور من این است که اگر آن رهنمودها را اجرا کنیم نباید در جامعه نارضایتی و مشکل وجود داشته باشد.

 

رئیس جمهور بیان کرد: حضرت علی علیه السلام به مالک نوشته بود در این سرزمین حکومت‌های عادل و ظالم بودند و حکومت کردند و مردم به کار حاکم نگاه می‌کنند. همانگونه که تو به کار دیگران نگاه می‌کردی، پشت سر تو همان حرف‌هایی را خواهند زد که تو پشت سر آنها می‌گفتی. دلیل اینکه تو درست هستی یا غلط باشی این است که مردم پشت سرت چه می‌گویند. کاری انجام بده که بهترین ذخیره زندگی تو رضایت مردم از رفتارت باشد.

 

پزشکیان خطاب به جمعیت حاضر گفت: انصاف موضوعی است که مورد مطالبه شما شما هست و این موضوع در مدیریت و تمام مسائل کشور مورد توجه ما است، ما هم انصاف را در تمام شئون، مقررات و قوانین می‌خواهیم. اگر می‌خواهیم حکومت اسلامی باشد و در جامعه مردم به آرامش برسند باید انصاف را مراعات کنیم. حضرت علی در نامه به مالک اشتر خدا و مردم را در یک سو قرار می‌دهد و مالک، خویشاوندان و اطرافیانش را در سمت دیگر در نظر می‌گیرد.

 

وی افزود: حضرت علی به مالک می‌گوید هرچه را برای خویشاوندانت می‌خواهی برای مردم هم بخواه و اگر اینگونه رفتار نکردی ظلم کرده‌ای. کسی به بندگان خدا ظلم کند علاوه بر اینکه بندگان خدا با او دشمن خواهند بود، خدا نیز با او دشمنی خواهد کرد و دلیل برهانش را ضایع خواهد کرد و هیچ چیز بالاتر از این نیست که عذاب خدا به سرعت نازل شود و و تو همچنان بر ظلم بایستی.

 

رئیس جمهور یادآور شد: آنچه را که ما برای خودمان می‌خواهیم برای مردم هم بخواهیم. آیا آنها از ما ناراضی خواهند شد؟ اینکه با انصاف با مردم برخورد کنیم یا مردم دچار مشکل می‌شوند؟ اگر برای جناح و گروه و دسته خودم مزیتی را اختصاص می‌دهم، برای کسی که در جناح و حزب من نیست نیز با انصاف برخورد کنم. این موضوعی است که اگر با آن از نظر اعتقادی عمل کنیم جامعه‌ای سالم و انسانی خواهیم داشت.

 

لزوم رعایت انصاف و عدالت در بیمه

پزشکیان با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت و درمان با مباحث بیمه چالش‌های بسیاری در کشور وجود دارد، گفت: روندی که شما در رابطه با بیمه‌های تکمیلی مطرح می‌کنید به همین انصاف مربوط می‌شود. در رابطه با بیمه‌ها مثل تأمین اجتماعی و یا دولتی همه تحت پوشش بیمه هستند، خدماتی دریافت می‌کنند و آن کسی که در منطقه محروم زندگی می‌کند باید خرید خدمت انجام دهد و هزینه‌هایی که انجام می‌دهد را دیر دریافت می‌کند. اما کسی که در تهران زندگی می‌کند به بیمارستان میلاد می‌آید و بهترین خدمات را دریافت می‌کند.

 

وی در رابطه با بیمه تکمیلی عنوان کرد: از نظر علمی چیزی که من از بیمه تکمیلی می‌فهمم، زیرمیزیِ رومیزی است، بیمه تکمیلی چیزی است که در بیمه پایه وجود ندارد و اگر چنین باشد نمی‌توان اسم آن را تکمیلی گذاشت، همان عمل جراحی که در بیمارستان دولتی با هزینه ۱۰ میلیون انجام می‌شود در بیمارستان خصوصی با هزینه ۱۰۰ میلیون تومان انجام می‌شود، اینطور قرارداد می‌بندیم و اسمش را تکمیلی می‌گذاریم.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: با این شیوه محاسبه و قرارداد در مورد قیمتگذاری‌ها در خدمات پزشکی، ساختار کشور را به هم می‌ریزیم. وقتی تناسب و مکانیسم پرداخت به هم ریخت کسی که دارد درست کار می‌کند با کسی که خارج از تعرفه پول می‌گیرد و بیمه گزینه دوم را تحت پوشش قرار می‌دهد، موجب عدم تعادل و بی‌انصافی و بی‌عدالتی شده است. اینطور کار ادامه پیدا نمی‌کند و در مراکز دولتی هم شاهد گرفتن زیرمیزی و سکه هستیم تا عمل جراحی کنند.

 

پزشکیان تصریح کرد: بیمه بهداشت و درمان چهارچوبی برای همه دارد که در قانون قید شده و باید به آن عمل کنیم. بسته خدمت مشخصی است، اینطور نیست که اگر من در تبریز زندگی می‌کنم بهترین خدمات را دریافت کنم و آن کسی که در منطقه دور افتاده است نتواند هیچ کدام از این خدمات را دریافت کند، پول او را به من بدهند تا در تبریز مصرف کنم، الان این کار را می‌کنند و در مناطق محروم این خدمات ارائه نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: این طور یعنی کسی که صدایش بلند است، بیشتر خدمات می‌گیرد و کسی که صدا ندارد به او خدمات نمی‌دهیم. در صورتی که وظیفه حاکمیت این است که آن کسی که صدایی ندارد و نمی‌تواند فریاد بکشد، به دادش برسد.

 

رئیس جمهور بیمه را مدیریت ریسک دانست و بیان کرد: بیمه یعنی کسی که دارد می‌افتد و زیر خط فقر می‌رود را کمک کند، در سیستم بهداشت و درمان خطر محرومین و حاشیه نشین‌ها را تهدید می‌کند، از بیمه پایه برمی‌داریم و به تکمیلی اختصاص می‌دهیم. یعنی از سهم بیمه پایه مقداری را در مرکز هزینه می‌کنیم و بخش دیگر را به عنوان تکمیلی در بخش‌های دیگر اختصاص می‌دهیم؛ باید در این بخش انصاف را رعایت کنیم.

 

حل ناترازی در کشور با کمک نخبگان و اقتصاددانان

پزشکیان بیمه را علم معرفی کرد و افزود: بیمه علم اعداد و ارقام است و نمی‌توان با اعداد جنگید، دیروز هم در صدا و سیما صحبت کردم و گفتم نمی‌توان با مٌسَکِن ادامه داد. باید نسخه درست برای درمان مشکلات نوشت. همه از ناترازی حرف می‌زنیم اما می‌گوئیم به هیچ چیز دست نزنیم ممکن است مشکل پیش بیاید. یعنی روز به روز ناترازی بدتر شود، یک روز باید این مشکل را حل کنیم. کی؟ حتماً آن زمان که افتادیم و مردیم. قبل از اینکه مشکل پیش بیاید باید فکر چاره کنیم و برایش راه حل پیدا کنیم.

 

وی افزود: علم و انسان‌های عالم و کاردان می‌توانند برای مشکلات ما راه حل ارائه دهند. اینکه فکر کنیم به قله رسیده‌ایم همان جا اشتباه کرده‌ایم.

 

رئیس جمهور که پس از بیان این جمله با تشویق حاضران مواجه شد اظهار کرد: تصور اینکه فکر کنیم بهترین هستیم، دیگر برای پیشروی راهی وجود ندارد، برای بهتر شدن همیشه راه برای طی کردن وجود دارد. باور من این است که عبادت خدا یعنی عبادت بی‌نهایت، بی‌نهایت علم، بی‌نهایت زیبایی و بی‌نهایت هنر، یعنی هر چقدر بروی راه برای رفتن هست، جایی برای رسیدن وجود ندارد و همیشه در راه هستی، برای رسیدن به آن قله‌های عزت و علم همیشه راه است و تا انسان زنده است می‌تواند تغییر پیدا کند و به جلو برود.

 

با مدیران، جناحی برخورد نکردیم

پزشکیان همچنین گفت: جوان که بودیم می‌گفتند پرنده مردنی است پرواز را نباید فراموش کرد، رفتن را نباید فراموش کنیم و آن لحظه‌ای که تصور کردیم بهتر از این نمی‌شویم مرگ خود را امضا کرده‌ایم. زندگی یعنی هر لحظه بهتر شدن، در جهت خدا تغییر پیدا کردن. خداوند علم، عشق و خلاقیت مطلق است.

 

وی خطاب به حاضرین در همایش بیمه اظهار کرد: شما به عنوان کارشناسان می‌توانید به ما کمک کنید تا ناترازی‌های موجود کشور را حل کنیم. می‌توان مملکت را با ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان اداره کرد، یارانه‌ای که ناعادلانه توزیع می‌شود و عده‌ای از همین رانت‌ها استفاده می‌کنند.

 

رئیس جمهور با یادآوری اینکه در اقتصاد هم برای هر بیماری درمانی وجود دارد، ادامه داد: باید بپذیریم درمان کنیم، باید با مردم گفتگو کنیم مطمئن باشیم که اقشار آسیب پذیر صدمه آن‌چنانی نخواهند دید، برای آنها کاری بکنیم زیرا تورم فقیر را فقیرتر می‌کند.

 

پزشکیان همچنین گفت: امیدوارم شما برای رسیدن به رضایتمندی مردم راه حل‌های علمی را ارائه دهید. در دولت قول می‌دهیم با شما بر اساس انصاف برخورد کنیم، باور و اعتقاد ما این است و بر این مبنا بر سر کار آمده‌ایم که انصاف را مراعات کنیم و تلاش می‌کنیم با خودمان، و رقبایمان با انصاف برخورد کنیم. تا امروز همین کار را کرده‌ایم و مثل گذشته نگفتیم که همه مدیران را بیرون بریزید، نگفتیم این چپ است یا راست است و سعی کردیم با انصاف با آنها برخورد کنیم؛ شما هم همراهی کرده و با مردم با انصاف برخورد کنید./ مهر

ارسال نظر