بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی

وزیر نفت: تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد

وزیر نفت: تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد وزیر نفت گفت: در مورد قیمت بنزین هنوز تصمیمی به صورت نهایی و قطعی اعلام نمی‌شود و امکان آن وجود ندارد، فرایند بهینه مصرف کردن در دست بررسی بوده و این موضوع الویت اول ما است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر نفت گفت: در مورد قیمت بنزین هنوز تصمیمی به صورت نهایی و قطعی اعلام نمی‌شود و امکان آن وجود ندارد، فرایند بهینه مصرف کردن در دست بررسی بوده و این موضوع الویت اول ما است.

محسن پاکنژاد امروز در حاشیه جلسه با وزرای نیرو، صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران، در خصوص واردات و سوآپ گاز، اظهار کرد: مذاکراتی را در این راستا با همسایگان شمالی خود انجام داده‌ایم و زمانی که به نتیجه برسد اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص واردات سوخت مایع، گفت: توانسته‌ایم در بحث تولید نفت‌گاز تا هفت میلیون لیتر در روز افزایش تولید داشته باشیم، که این افزایش از محل افزایش خوراک پالایشگاه‌ها و تغییرات فرایندی است که با ابتکار همکاران ما در نیروگاه‌ها محقق شده است و بخشی نیز مربوط به واردات است که آنچه در توان داریم انجام‌خواهیم داد تا مردم در فصل سرما با کمترین چالش مواجه شوند.

وی در خصوص برنامه دولت برای قیمت بنزین، گفت: در مورد قیمت بنزین هنوز تصمیمی به صورت نهایی و قطعی اعلام نمی‌شود و امکان آن وجود ندارد، فرایند بهینه مصرف کردن در دست بررسی بوده و این موضوع الویت اول ما است.

وی افزود: بحث قیمت موضوعی است که بعدها باید در مورد آن تصمیم گرفته شود و طبیعتا پیش از هر گونه اقدامی مردم شریف را در جریان خواهیم گذاشت.  / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار