بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

اوجی: دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد

اوجی: دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد وزیر نفت گفت: شایعات درباره افزایش قیمت بنزین زیاد است تا فکر و افکار مردم را به هم بریزند اما دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جواد اوجی وزیر نفت صبح امروز (چهارشنبه دهم خرداد) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تعامل ایران و ترکمنستان در حوزه انرژی گفت: ترکمنستان چهارمین قطب گازی جهان است و سیزدهم از ابتدای فعالیت خود بحث تسویه بدهی مربوط به واردات گاز از ترکمنستان در دوره‌های قبل را پیگیری کرده است.

 

وی افزود: خوشبختانه با تدابیر خوبی که اندیشیده شد، ظرف همین مدت ۲۰ ماه در سه قسط مطالبات طرف ترکمن را به‌طور کامل پرداخت کردیم و اصل بدهی تسویه شده است.

 

وزیر نفت یادآور شد: از ابتدای دولت سیزدهم ملاقات و مذاکراتی با طرف ترکمنی داشتیم خوشبختانه قضیه مبادله (سوآپ) گاز را در سال ۱۴۰۰ و در نخستین سفر خارجی من به ترکمنستان پیگیری کردیم که خوشبختانه سال گذشته این میزان به دو برابر از خاک جمهوری اسلامی ایران به سمت آذربایجان رسید.

 

اوجی در ادامه با رد مجدد افزایش قیمت بنزین گفت: شایعات در این مورد زیاد است تا فکر و افکار مردم را به هم بریزند؛ بارها اعلام شده که دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد.

 

وزیر نفت همچنین درباره تغییر میزان سهمیه‌های بنزین اضافه کرد: سهمیه‌ها تغییری نمی‌کند و مطابق گذشته خواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار