زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تقبیح اظهارات فرافکنانه و تفرقه‌انگیز وزیر خارجه انگلیس

مدیرکل غرب اروپای وزارت خارجه کشورمان، اظهارات فرافکنانه و تفرقه‌انگیز وزیر خارجه انگلیس را تقبیح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
کد خبر: ۲۶۴۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجید نیلی، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در واکنش به اظهارات دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس، در نشست اخیر ناتو در بروکسل، اظهار داشت: این فراز سخنان وزیر خارجه انگلیس که "جهان امروز در دوره‌ای بسیار خطرناک قرار دارد و درگیر جنگ است" را ما نیز قبول داریم. اما سوال این است که کدام بازیگران در بروز این وضعیت سهم اساسی دارند؟ بدون تردید، انگلیس با سابقه طولانی مداخله در امور داخلی سایر کشورها و دخالت‌های غیرقانونی در منطقه غرب آسیا خصوصا از طریق تسلیح و تامین مالی تنها رژیم اشغالگر و آپارتاید موجود در جهان، در صدر فهرست متهمین بروز ناامنی و بی‌ثباتی در جهان قرار دارد.

نیلی با تقبیح ادعاهای تکراری وزیر خارجه انگلیس مبنی بر مداخله ایران در منازعه اوکراین، به دیوید لمی توصیه کرد به جای فرافکنی مشکلات قاره اروپا که نتیجه رویکرد متکبرانه و توسعه‌طلبانه انگلیس و برخی دیگر از هم‌پیمانان این کشور در رابطه با سایر کشورها است، واقع‌نگری پیشه کرده و نقشی سازنده و مفید در تحولات بین‌المللی ایفا نماید.

نیلی همچنین ادعاهای مطرح‌شده از سوی دیوید لمی در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، و توانمندی دفاعی موشکی را بی‌اساس و مداخله‌جویانه توصیف و تصریح کرد که تکرار ادعاهای بی‌مبنا علیه ایران باعث اعتباربخشی به آنها نخواهد شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر