رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سالیوان: در جنگ داخلی سوریه، مداخله نظامی نخواهیم کرد

سالیوان: در جنگ داخلی سوریه، مداخله نظامی نخواهیم کرد مشاور امنیت ملی آمریکا به تحولات جاری در سوریه و پیشروی تروریست‌ها واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر.  «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: ایالات متحده هرگز در جنگ داخلی سوریه، مداخله نظامی نخواهد کرد.

 

وی افزود: برای تقویت اسرائیل، عراق، اردن و برای اینکه درگیری به آنها منتقل نشود، تلاش خواهیم کرد.

 

سالیوان که کشورش در طول سالیان گذشته در مقام حمایت از تروریست‌ها و گروه‌های مخالف دولت قانونی سوریه برآمده است، مدعی شد: نگران انتقال جنگ از سوریه به خارج از این کشور هستیم.

 

مشاور امنیت ملی آمریکا در ادامه مدعی شد: آنچه در سوریه در جریان است، به علت تعامل اسد با شهروندان سوری است.

 

سالیوان ادعا کرد: سرعت حملات مخالفان بیانگر آن است که رئیس جمهوری سوریه حمایت حامیان خود را از دست داده است.

 

وی ادعا کرد: نیروهای ما در سوریه برای مقابله با تهدیدات گروهک ترویستی داعش فعالیت می‌کنند و دستآوردهای بزرگی را رقم زده‌ایم.

 

سالیوان افزود: باید بر این نقطه تمرکز کنیم که جنگ در سوریه موجب بازگشت گروهک داعش نشود.

 

مشاور امنیت ملی آمریکا در پایان گفت: خودمان تدابیری را اتخاذ خواهیم کرد و با کردها برای اینکه گروهک داعش دوباره ظهور نکند، اقدام خواهیم کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار