پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ پیش‌بینی جدید از سیر حرکت طلا/ منتظر این اتفاق در قیمت طلا باشید فروش فوری ایران خودرو شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + زمان ثبت نام و شرایط جدید قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ + جدول رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟

اتصال برقی شرکای محور مقاومت

اتصال برقی شرکای محور مقاومت اردکانیان در گفتگویی ضمن تاکید بر آغاز ساخت یک نیروگاه بزرگ ۵۲۶ مگاواتی در سوریه و بازسازی و توسعه صنعت برق عراق اظهار داشت: به دنبال اتصال برق از سوریه به عراق هستیم که این روند باعث یکی شدن کشورهای منطقه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمهوری اسلامی ایران را می توان بزرگترین تولید کننده برق منطقه غرب آسیا نامید. هم اکنون کشورمان بخش عمده ای از برق برخی همسایگان از قبیل افغانستان،‌ ارمنستان،‌ عراق و سوریه را تامین می نماید.

 

وزیر نیرو در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور وزیر برق سوریه و معاون وزیر برق عراق در مراسم افتتاحیه نمایشگاه از میزبانی این مهمانان و همچنین وزیر امور زیربنایی ارمنستان که به زودی به ایران خواهد آمد، ابراز خرسندی کرد.

 

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۴۶۰ شرکت تولیدکننده ایرانی و ۳۶ شرکت خارجی از ۱۳ کشور در نمایشگاه حضور دارند، افزود: اکنون شاهد رشد این صنعت زیربنایی در کشور هستیم و دست‌اندرکاران صنعت برق و انرژی نیز حضور فعالی در بازارهای منطقه‌ای دارند.

 

وزیر نیرو در ادامه به تحولات صنعت برق در عراق اشاره و تصریح کرد: در آستانه تحقق یکی از مهمترین تحولات در ارتباط با بازسازی و توسعه صنعت برق عراق هستیم و امیدواریم از این فرصت برای ارتباط نزدیکتر و توسعه پایدار در منطقه بهره ببریم.

 

وی با بیان اینکه برق در همکاری بین کشورهای منطقه نقش مهمی دارد، افزود: ما در حال ساخت یک نیروگاه ۵۲۶ مگاواتی در سوریه هستیم. همچنین در زمینه بازسازی تجهیزات صنعت برق این کشور فعالیت داریم و همچنین به دنبال اتصال برق از سوریه به عراق هستیم که این روند باعث یکی شدن کشورهای منطقه خواهد شد.

 

اردکانیان با بیان اینکه صنعت برق متکی به منابع داخلی است، گفت: حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان از گردش مالی برق متکی به منابع داخلی و صادرات تجهیزات و خدمات مهندسی به بازارهای منطقه است.

 

وی در ادامه به عضویت ایران در اوراسیا اشاره و تصریح کرد: این موضوع باعث می‌شود ۸۶۲ قلم کالا از تخفیف و یا معافیت تعرفه‌ای برخوردار شوند.

 

وزیر نیرو گفت: هدف این است که بخش خصوصی و تولیدکنندگان بتوانند راحت‌تر در بازار ۱۲۰ میلیونی اوراسیا حضور یابند و چنانچه تولیدکنندگان تجهیزات صنعت برق کالای باکیفیت تولید کنند، نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

 

در ادامه خربوطلی وزیر برق سوریه نیز با اشاره به اهداف خود با حضور در نمایشگاه صنعت برق ایران گفت: ما به دنبال ادامه همکاری برقی با ایران هستیم.وی افزود: دیدارهایی با شرکت‌های ایرانی داشتیم که بتوانیم همکاری‌ها را توسعه دهیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار