غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش ایلان ماسک به تحولات سوریه

وزیر «بهره‌وری» دولت جدید آمریکا بدون اشاره مستقیم به تحولات سوریه، موضعی مشابه رئیس جمهور منتخب این کشور اتخاذ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ایلان ماسک، میلیاردر مشهور و وزیر «بهره‌وری» دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا با اتخاذ موضعی مشابه وی، بدون اشاره مستقیم به تحولات سوریه گفت که آمریکا باید از جنگ‌های خارجی دور بماند.

 

ماسک که مالک شبکه اجتماعی «ایکس» نیز محسوب می‌شود، در حساب کاربری خود در این شبکه نوشت: به طور کلی، ما باید از جنگ‌های خارجی دور بمانیم مگر آنکه صلح جهانی در خطر باشد.

 

پیشتر ترامپ گفته بود که واشنگتن نباید در تنش‌های جاری سوریه مداخله کند. او در ایکس نوشته بود که «(سوریه) هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد. این نبرد، نبرد ما نیست. بگذارید خود به خود به پایان برسد. مداخله نکنید!»

 

گروه‌ تروریستی «هیئت تحریر الشام» از ۲۹ نوامبر حمله‌ای گسترده را علیه دولت سوریه آغاز و از شمال استان ادلب به سمت شهرهای حلب و حماه پیشروی کرد. یک روز بعد، حلب، دومین شهر بزرگ سوریه برای نخستین بار از آغاز درگیری‌ها در سال ۲۰۱۱، به تصرف گروه‌های تروریستی درآمد.

 

ساعتی پیش شبکه الجزیره اعلام کرد که گروه‌ تروریستی «هیئت تحریر الشام» تمام زندانی‌های زندان «صیدنایا» بزرگترین زندان در شهر دمشق، پایتخت سوریه را آزاد کرد.

 

همچنین یک منبع نظامی سوری به خبرگزاری رویترز گفت که فرماندهی ارتش سوریه، «سقوط دولت بشار اسد» را به افسران و فرماندهان ارتش ابلاغ کرده است.

 

همزمان رسانه‌های عربی با انتشار گزارش‌هایی، ادعاهایی در مورد خروج بشار اسد از سوریه و نیز ورود گروه‌های مسلح به دمشق پایتخت این کشور مطرح کردند.

 

شبکه المیادین نیز به نقل از رویترز گزارش داد که گروه‌های مسلح بدون وجود هیچ نشانه‌ای از ارتش سوریه وارد دمشق شدند.

 

رویترز به نقل از مسئولان برجسته در سوریه مدعی شد که بشار اسد رئیس جمهور این کشور دمشق را به مقصد نامعلومی ترک کرده است.

 

سایت فلایت رادار که مسیر حرکت هواپیماها را بررسی می‌کند نیز ادعا کرد که یک هواپیما که احتمالاً حامل بشار اسد بوده قبل از ورود عناصر تروریست دمشق را ترک کرده است./ مهر

ارسال نظر