پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

استقبال بن گویر از اجرای سریع طرح ترامپ برای آوارگی مردم غزه

وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم تروریستی اسرائیل از نخست وزیر این رژیم خواست تا طرح ترامپ برای آوارگی مردم غزه را به سرعت آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 05
کد خبر: ۲۷۰۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر،  ایتامار بن گویر، وزیر سابق امنیت داخلی رژیم تروریستی اسرائیل روز سه شنبه از پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای «اخراج فلسطینی‌های غزه» استقبال کرد و از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم خواست تا اجرای این طرح را فورا آغاز کند، زیرا هشدار‌های فلسطینی و بین المللی درباره پیامد‌های پاکسازی قومی تشدید شده است.

 

بن‌گویر که سرکرده حزب راست «قدرت یهود» نیز هست پس از دیدار ترامپ با نتانیاهو در کاخ سفید، در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ درباره موضوعات بسیار مهمی صحبت می‌کند: تنها راه‌حل مسئله غزه، تشویق به مهاجرت (آوارگی اجباری) ساکنان آن است. اما وقتی من این ایده را در طول جنگ مطرح کردم برای همه مسخره بود.

 

وزیر مستعفی بار دیگر با تاکید بر اینکه آوارگی فلسطینیان نشان دهنده راهبرد روز پس از جنگ است، از نتانیاهو خواست تا تصویب این طرح را فورا اعلام و اجرای آن را آغاز کند.

 

اظهارات بن گویر در حالی بیان شد که ترامپ پیش از دیدار با نتانیاهو کنفرانسی مطبوعاتی برگزار کرد و طی آن او حمایت خود از طرح آوارگی دائمی مردم غزه را تایید کرده و مدعی شد که به دلیلغیرقابل زندگی بودن غزه که توسط رژیم تروریستی اسرائیل ویران شده است، فکر نمی‌کند که مردم به غزه برگردند و آنها باید برای زندگی کردن مکان دیگری را پیدا کنند.

 

ترامپ مدعی شد که چند تن از سران جهان (نام آنها را فاش نکرد) با او تماس گرفته و از استقبال مردم غزه استقبال کرده‌اند! با این حال، مصر و اردن علنا طرح رئیس جمهور آمریکا را رد کردند و سازمان‌های بین المللی آن را نقض فاحش قوانین بین المللی دانستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار