واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

آمریکا فیلم عملیات ادعایی کشتن البغدادی را منتشر کرد

سنتکام فیلمی را منتشر و ادعا کرده که مربوط به حمله به مقر سرکرده گروه تروریستی داعش در سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا (سنتکام)، فیلمی را از عملیات ادعایی حمله به مقر سرکرده گروه تروریستی داعش در شمال غرب سوریه منتشر کرد. این فیلم از ارتفاع بالا گرفته شده و تنها یک نمای کلی از عملیات ادعایی را نمایش می‌دهد و بیان‌گر جزئیات عملیات مزبور که مورد ادعای مقامات آمریکایی قرار گرفته، نیست.

 

بنابراین گزارش، «ژنرال فرانک مک‌کنزی»، فرمانده سازمان تروریستی سنتکام ضمن ارائه فیلم مزبور به شرح برخی جزئیات از عملیات ادعایی مزبور پرداخت. به گفته او، نیروهای آمریکایی پس از رسیدن به ساختمان محل مخفیگاه البغدادی در استان ادلب سوریه، از حاضران در این ساختمان خواستند که بدون درگیری تسلیم شوند.

به گفته این ژنرال آمریکایی، نیروهای آمریکایی توانستند یازده کودک را از محل درگیری بیرون ببرند اما پنج نفر از نیروهای داعش شروع به تهدید نیروهای آمریکایی کردند. این افراد که بنابر روایت مک‌کنزی کشته شده‌اند، چهار زن و یک مرد بوده‌اند.

 

وی افزود که پس از آن، نیروهای آمریکایی متوجه شدند که البغدادی در یک تونل مخفی شده است. وی پس از آنکه فهمید به‌زودی توسط نیروهای آمریکایی دستگیر خواهد شد کمربند انفجاری خود را منفجر کرد و خود و «دو کودک» (با سن کمتر از 12 سال) را که به همراهش بودند، کشت.

 

مک‌کنزی اذعان کرده که آمریکایی‌ها ابتدا فکر می‌کرده‌اند که سه کودک با البغدادی همراه بوده‌اند (ترامپ نیز روز یکشنبه از سه کودک نام برد)، اما بعدا متوجه شده‌اند که عدد درست، دو کودک بوده است.

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا عصر یکشنبه گذشته رسما ادعا کرد که آمریکا در یک عملیات ویژه در شمال غرب سوریه، سرکرده داعش را کشته است.

 

اسپوتنیک به نقل از مک‌کنزی نوشته که نیروهای آمریکایی ساختمان مخفی‌گاه البغدادی را نابود کرده‌اند تا در آینده به محلی مورد احترام حامیان گروه تروریستی داعش تبدیل نشود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر