رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تل آویو: طی ۲ روز گذشته ۴۸۰ حمله به سوریه انجام دادیم

تل آویو: طی ۲ روز گذشته ۴۸۰ حمله به سوریه انجام دادیم ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از حملات گسترده به خاک سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی از جنبه ژئوپلوتیکی دچار چالش‌های جدی در خاورمیانه است. این رژیم از جنبه مساحتی بسیار کوچک‌تر از کشورهای بزرگ اسلامی بوده و جمعیت به مراتب کمتری نیز از آنها دارد. از این رو، تضعیف، تجزیه، و بی ثباتی در کشورهای اسلامی از جمله استراتژی‌های مورد علاقه صهیونیست‌ها به شمار می‌رود.

 

بر این اساس، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از ۴۸۰ حمله به خاک سوریه طی ۴۸ ساعت اخیر خبر داد.

 

در این بیانیه آمده است: ارتش اسرائیل ۴۸۰ هدف نظامی استراتژیک را در داخل خاک سوریه در ۲ روز گذشته بمباران کرد. ما طی این حملات انبارهای تسلیحات استراتژیک را با هدف جلوگیری از افتادن این تسلیحات به دست عناصر تروریستی نابود کردیم.

 

این بیانیه می‌افزاید: ۱۵ ناو جنگی، پدافندهای هوایی و نیز کارخانه‌های تولید تسلیحات در مناطق مختلف سوریه از جمله اهدافی بودند که جنگنده‌های اسرائیلی اقدام به بمباران آنها کردند.

 

اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه سوریه در حالی رخ می‌دهد که آمریکا و دیگر کشورهای غربی نه تنها در این زمینه سکوت نکرده‌اند بلکه از این جنایات نیز حمایت می‌کنند.

 

دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس در جلسه پارلمان مدعی شد اسرائیل نگرانی‌های مشروعی دارد و همین مسئله باعث شده است اقدام به بمباران مراکز نظامی سوریه کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار