نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد

آمریکا: نباید در امور داخلی سوریه مداخله شود

وزارت خارجه آمریکا به صورت ریاکارانه خواستار عدم مداخله خارجی کشورها در امور داخلی سوریه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی به عنوان متحد نزدیک آمریکا در جدیدترین بیانیه خود به حملات گسترده به سوریه اذعان کرده و حتی نیروی زمینی این رژیم بخشی از خاک سوریه را ضمیمه کرده است. با این حال، واشنگتن نه تنها در برابر این اقدامات سکوت نکرده بلکه از تل آویو در نقض حاکمیت سوریه حمایت نیز کرده است.

 

بر این اساس، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اعلام کرد: پس از سرنگونی بشار اسد، اکنون هیچ کشور خارجی نباید در امور داخلی سوریه مداخله کند!

 

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی تروریست‌ها از زمان به دست گرفتن قدرت، افزود: واشنگتن پیش از آنکه سیاست خود را درباره تمامی طرف‌های سوری تغییر دهد، در گام نخست رفتار آنها را ارزیابی می‌کند.

 

این مقام آمریکایی بدون اشاره به حمایت ایالات متحده از القاعده و سایر گروه‌های تروریستی در گذشته، تاکید کرد: به دلیل آنکه هیأت تحریر الشام در لیست سازمان‌های تروریستی آمریکا طبقه بندی می‌شود، واشنگتن نمی‌تواند از آن حمایت کند.

 

میلر درباره بمباران مراکز نظامی و حساس سوریه از سوی رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: ما با اسرائیل درباره عملیات‌های نظامی در خاک سوریه گفتگو و رایزنی خواهیم کرد.

 

پیش از این برخی منابع از آغاز بررسی‌ها از سوی دولت بایدن برای خارج کردن نام هیأت تحریر الشام از لیست سازمان‌های تروریست خبر داده بودند.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پایان اعلام کرد واشنگتن برنامه‌ای فوری برای بازکردن سفارت خود در سوریه ندارد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار