مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است گاز ۱۶ هزار اداره دولتی قطع شد حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۲ درصد افزایش به ۲۷۰۰ دلار و ۱۰ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر،  قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه افزایش یافته و به بالاترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده است. افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی و احتمال کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در هفته آینده از قیمت این فلز گران‌بها حمایت می‌کند.

 

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.22 درصد افزایش به 2700 دلار و 10 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.77 درصدی به 2739 دلار و 40 سنت رسیده است.

 

سرمایه‌گذاران درحال‌حاضر بر شاخص قیمت مصرف‌کننده در آمریکا تمرکز کرده‌اند که انتظار می‌رود 0.3 درصد در ماه نوامبر افزایش یافته باشد. این اطلاعات می‌تواند سیاست فدرال رزرو در 2025 را مشخص کند.

 

90 درصد اقتصاددان‌هایی که رویترز از آن‌ها نظرسنجی کرده عقیده دارند فدرال رزرو نرخ بهره را 25 واحد در اجلاس 18 دسامبر پایین می‌آورد و اکثر آنها پیش‌بینی می‌کنند روند کاهش نرخ بهره در اواخر ژانویه به‌خاطر نگرانی در مورد خطر تورم متوقف خواهد شد.

 

در زمینه ژئوپولیتیکی، رژیم صهیونیستی اعلام کرد ذخایر سلاح‌های استراتژیک سوریه و همچنین تأسیسات نیروی دریایی این کشور را مورد هدف قرار داده است. در کره جنوبی هم پلیس این کشور به دفتر ریاست‌جمهوری حمله کرده‌است.

 

طلا همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بحران‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی در نظر گرفته می‌شود و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

 

خرید بالای بانک‌های مرکزی، آسان شدن سیاست‌های پولی و تنش‌های ژئوپلیتیکی قیمت طلا را چندین‌بار در سال جاری میلادی به یک رکورد جدید رسانده است. طلا با حدود 31 درصد افزایش قیمت از ابتدای 2024، بهترین عملکرد سالانه خود را از 2010 تجربه می‌کند.

 

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با 0.02 درصد افزایش به 32 دلار و 76 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.54 درصدی 947 دلار و 84 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

کلمات کلیدی: طلا قیمت نرخ
ارسال نظر
آخرین اخبار