سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

آیت‌الله جنتی: آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است

آیت‌الله جنتی: آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است دبیر شورای نگهبان گفت: آمریکا که خود را بزرگترین مدعی دفاع از حقوق بشر معرفی می‌کند، در حقیقت بزرگترین ناقض حقوق بشر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر. آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳) این شورا در خصوص اتفاقات منطقه اظهار داشت: سو استفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای کشور سوریه و حمله به زیرساخت‌های این کشور یک جنایت بزرگ ضدانسانی است که آثار آن تا سال‌ها مردم این کشور را درگیر مشکلات خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: حمله به مردم بی‌دفاع روش همیشگی سردمداران جنایت‌پیشه رژیم‌صهیونیستی است. حمایت آمریکا و هم‌پیمان‌های او بهترین مشوق این رژیم غیرقانونی بوده و آن‌ها باید در برابر بشریت و مردم منطقه پاسخگو باشند.

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه به سالروز تصویب اعلامیه حقوق بشر در سازمان ملل متحد اشاره کرد و ابراز داشت: این اعلامیه که با شعارهای فراوان به تصویب رسید هیچگاه نتوانست مانع ظلم قدرت‌های استکباری به ملت‌های ضعیف شود، زیرا از طرفی مبانی این اعلامیه منطبق بر جهان‌بینی الهی نبود و از سوی دیگر، نویسندگان و امضاءکنندگان آن هم به این شعارها پایبند نبودند.

 

وی تصریح کرد: شعارِ دفاع از حقوق بشر عملاً به ابزار اِعمال فشارهای سیاسی و اقتصادیِ جهان سلطه بر کشورهای مستقل تبدیل شده تا بتوانند منافع استعماری خود را تأمین کنند.

 

آیت‌الله جنتی گفت: آمریکا که خود را بزرگترین مدعی دفاع از حقوق بشر معرفی می‌کند، در حقیقت بزرگترین ناقض حقوق بشر است.

 

وی اضافه کرد: سکوت و همراهی دولت‌های استکباری در برابر کشتار هزاران کودک و زن و مرد بی‌دفاع در غزه و حمایت آن‌ها از رژیم سفاک و غیرقانونی صهیونیستی، دروغ‌گو بودن این مدعیان حقوق بشر را بیش از پیش آشکار کرده است.

 

دبیر شورای نگهبان در پایان سخنانش تاکید کرد: تنها راه نجات جهان بشریت، حاکمیت نگاه توحیدی بر جهان است و نگرش قانون اساسی جمهوری اسلامی به حقوق بشر بر همین مبنا شکل گرفته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار