ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

واکنش حزب الله به سقوط پهپاد اسرائیلی در لبنان

حزب الله با انتشار بیانیه ای اظهارداشت که پهپاد یاد شده توسط سیستم حزب الله هدایت شده و در منطقه نبطیه سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک ماه پیش بود که حضور پهپاد اسرائیلی در فراز آسمان لبنان و سقوطش در این کشور می رفت که زمینه آغاز جنگی جدید میان حزب الله و اسرائیل را فراهم آورد. اقدامی که با واکنش نظامی حزب الله در همان مقطع مواجه شد.

 

منابع خبری لبنانی عصر امروز از سقوط یک فروند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر دادند.

 

النشره نوشت: یک فروند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهر «نبطیه» در جنوب لبنان سقوط کرد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی نیز تایید کرده است که پهپاد این رژیم با یک فروند موشک هدف قرار گرفته است.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که یک موشک ضدهوایی زمانی که این پهپاد بر فراز آسمان جنوب لبنان در حال حرکت بود، به سمت آن شلیک شده است.

 

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این جنبش توانسته‌اند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان را رصد و آن را مجبور به فرار از آسمان این کشور کرده‌اند.

 

جنبش مقاومت اسلامی لبنان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این جنبش پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را از آسمان لبنان فراری داده‌اند.

 

حزب‌الله لبنان در این بیانیه اعلام کرد که بعد از ظهر امروز پنجشنبه (نهم آبان) ساعت ۱۴:۰۵ به وقت بیروت، رزمندگان این حزب با سلا‌ح‌های مناسب یک فروند پهپاد متجاوز را بعد از رصد، از آسمان لبنان فراری داده‌اند.

 

رسانه‌های لبنان ساعت چهار بعد از ظهر امروز از ساقط شدن یک پهپاد این رژیم در جنوب این کشور خبر دادند. شبکه تلویزیونی «المیادین» محل سقوط این پهپاد را «سهل المیدنه» در نزدیکی «النبطیه» در جنوب لبنان اعلام کرد.

 

«آویخای ادرعی»، سخنگوی عربی‌زبان ارتش رژیم صهیونیستی نیز در حساب توییتری خود مدعی شد: «لحظاتی قبل تیراندازی پدافند هوایی منطقه‌ای در لبنان به سمت پهپادی اسرائیلی رصد شد؛ این پهپاد آسیب ندیده است».

 

حزب‌الله لبنان بعد از حادثه سوم شهریور ضاحیه بیروت که در آن، دو پهپاد اسرائیلی با ورود به آسمان بیروت قصد انجام عملیات ترور دارند، این حزب اعلام کرد که پاسخ این تجاوزگری را که تغییر در موازنه قدرت و بازدارندگی ۲۰۰۶ به بعد است، خواهد داد.

 

حزب‌الله لبنان عصر دهم شهریور ماه در پاسخ به این اقدام رژیم صهیونیستی، به مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی حمله موشکی کرده و یک خودروی نظامی آن را منهدم کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار