واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود

واکنش حزب الله به سقوط پهپاد اسرائیلی در لبنان

حزب الله با انتشار بیانیه ای اظهارداشت که پهپاد یاد شده توسط سیستم حزب الله هدایت شده و در منطقه نبطیه سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک ماه پیش بود که حضور پهپاد اسرائیلی در فراز آسمان لبنان و سقوطش در این کشور می رفت که زمینه آغاز جنگی جدید میان حزب الله و اسرائیل را فراهم آورد. اقدامی که با واکنش نظامی حزب الله در همان مقطع مواجه شد.

 

منابع خبری لبنانی عصر امروز از سقوط یک فروند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر دادند.

 

النشره نوشت: یک فروند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهر «نبطیه» در جنوب لبنان سقوط کرد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی نیز تایید کرده است که پهپاد این رژیم با یک فروند موشک هدف قرار گرفته است.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که یک موشک ضدهوایی زمانی که این پهپاد بر فراز آسمان جنوب لبنان در حال حرکت بود، به سمت آن شلیک شده است.

 

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این جنبش توانسته‌اند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان را رصد و آن را مجبور به فرار از آسمان این کشور کرده‌اند.

 

جنبش مقاومت اسلامی لبنان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این جنبش پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را از آسمان لبنان فراری داده‌اند.

 

حزب‌الله لبنان در این بیانیه اعلام کرد که بعد از ظهر امروز پنجشنبه (نهم آبان) ساعت ۱۴:۰۵ به وقت بیروت، رزمندگان این حزب با سلا‌ح‌های مناسب یک فروند پهپاد متجاوز را بعد از رصد، از آسمان لبنان فراری داده‌اند.

 

رسانه‌های لبنان ساعت چهار بعد از ظهر امروز از ساقط شدن یک پهپاد این رژیم در جنوب این کشور خبر دادند. شبکه تلویزیونی «المیادین» محل سقوط این پهپاد را «سهل المیدنه» در نزدیکی «النبطیه» در جنوب لبنان اعلام کرد.

 

«آویخای ادرعی»، سخنگوی عربی‌زبان ارتش رژیم صهیونیستی نیز در حساب توییتری خود مدعی شد: «لحظاتی قبل تیراندازی پدافند هوایی منطقه‌ای در لبنان به سمت پهپادی اسرائیلی رصد شد؛ این پهپاد آسیب ندیده است».

 

حزب‌الله لبنان بعد از حادثه سوم شهریور ضاحیه بیروت که در آن، دو پهپاد اسرائیلی با ورود به آسمان بیروت قصد انجام عملیات ترور دارند، این حزب اعلام کرد که پاسخ این تجاوزگری را که تغییر در موازنه قدرت و بازدارندگی ۲۰۰۶ به بعد است، خواهد داد.

 

حزب‌الله لبنان عصر دهم شهریور ماه در پاسخ به این اقدام رژیم صهیونیستی، به مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی حمله موشکی کرده و یک خودروی نظامی آن را منهدم کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار