عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین

سالیوان: به توافق تبادل اسرای اسرائیلی در غزه نزدیک هستیم

سالیوان: به توافق تبادل اسرای اسرائیلی در غزه نزدیک هستیم مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که پیشرفت‌هایی در مورد دستیابی به توافق تبادل اسرای صهیونیست در نوار غزه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر. مشاور امنیت ملی آمریکا به کانال ۱۳ عبری گفت که پیشرفت‌هایی در مورد دستیابی به توافق تبادل اسرای صهیونیست در نوار غزه وجود دارد و نزدیک به تحقق است.

 

«جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی ایالات متحده افزود: اولویت، بازگشت اسرای اسرائیلی و دستیابی به آتش‌بس در غزه است.

 

این مقام آمریکا در این مصاحبه اختصاصی گفت: «اسرائیل اکنون در موقعیتی است که می‌تواند طی مراحلی به توافق تبادل اسرا با حماس برای بازگرداندن افراد ربوده شده (اسرای اسرائیلی) دست یابد و ما معتقدیم که زمان مناسبی برای تحقق آن است. ما شاهد پیشرفت واقعی در مذاکرات معامله تبادل اسیران هستیم.»

 

سالیوان افزود: «ما یک مأموریت داریم که باید انجام دهیم: بازگرداندن اسرا به اسرائیل و برقراری آتش‌بس در غزه، قبل از پایان دوره ریاست جمهوری جو بایدن، من مصمم هستم هر کاری که لازم است برای رسیدن به این هدف انجام دهم.»

 

وی در عین حال تاکید کرد که نمی‌تواند مطمئن باشد که این اتفاق طی چند هفته آینده رخ خواهد داد یا نه، اما بر عزم خود برای تحقق این امر تاکید کرد.

 

در این راستا «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در جریان سفر خود به آنکارا اعلام کرد که «نشانه‌های دلگرم‌کننده» از پیشرفت به سوی آتش‌بس در نوار غزه را مشاهده کرده که بر اثر جنگ ویران شده است.

 

بلینکن از ترکیه خواست از نفوذ خود استفاده کند تا حماس به پیشنهاد آتش‌بس برای کمک به تکمیل این وضعیت «مثبت» پاسخ دهد.

 

رسانه‌های عبری در بحبوحه تشدید بحث‌ها بر لزوم تغییر رویکرد فعلی دولت اشغالگر برای دستیابی به پیشرفت ملموس در وضعیت شکاف سیاسی و مردمی در خصوص احتمال انعقاد توافق جامع برای بازگرداندن اسرا و توقف جنگ در نوار غزه تمرکز کرده‌اند.

 

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت که فرصت واقعی برای انعقاد قرارداد برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه وجود دارد.

 

همچنین یک مقام ارشد در دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا گفت که درخواست «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب برای دستیابی به توافق در غزه، عامل اصلی امتیازات اخیر بود.

 

ان‌بی‌سی به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داد که از ماه مه گذشته اطمینانی در مورد امکان دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه مشاهده نشده بود.

 

در همین حال شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد تعدادی از خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل خانه «ران درمر» وزیر امور استراتژیک در قدس اشغالی تظاهرات کردند.

 

این کانال اضافه کرد که تظاهرکنندگان از درمر خواستند تا بر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و دولت ایالات متحده برای انعقاد یک معامله مبادله اسرا فشار بیاورد.

 

بر اساس نظرسنجی منتشر شده توسط کانال ۱۳، نتایج نشان داد که ۶۵ درصد از اسرائیلی‌ها از توقف جنگ و به دنبال آن یک توافق جامع حمایت می‌کنند، در حالی که ۲۵ درصد مخالف این رویکرد هستند و ۱۰ درصد نیز ناآگاهی یا تردید خود را اعلام کرده‌اند.

 

این نتایج در پرتو اظهارات متفاوت مقامات و تحلیلگران در مورد شانس تکمیل توافق و میزان تمایل دولت اسرائیل برای دادن امتیاز منتشر شد/ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار