تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۶؛ فرصت دوباره برای جاماندگان وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد

تعطیلی مدارس و ادارات گیلان در پی تداوم سرما و یخبندان

تعطیلی مدارس و ادارات گیلان در پی تداوم سرما و یخبندان استاندار گیلان با اشاره به تعطیلی ادارات گیلان در روز یکشنبه گفت: برای مدیریت مصرف انرژی و حفظ سلامتی مردم، تمام ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان، به جز ادارات خدمات‌رسان، فردا یکشنبه تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، هادی حق‌شناس استاندار گیلان، عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به ادامه سرمای هوا و یخبندان و ضرورت حفظ سلامت هم استانی‌های عزیز، تمامی مدارس در تمام مقاطع تحصیلی و سایر مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها، فردا یکشنبه، در هر دو نوبت صبح و عصر تعطیل خواهند بود.

وی همچنین با اشاره به تعطیلی ادارات گیلان در روز یکشنبه افزود: برای مدیریت مصرف انرژی و حفظ سلامتی مردم، تمام ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان، به جز ادارات خدمات‌رسان، فردا یکشنبه تعطیل خواهند بود.

استاندار گیلان تاکید کرد: به مدیران دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که در زمان تعطیلی ادارات، از خاموش بودن وسایل گرمایشی و سایر دستگاه‌های مصرف‌کننده برق در سطح ادارات اطمینان حاصل کنند و شرکت گاز نیز موظف به نظارت بر این امر است.

حق‌شناس با بیان اینکه در روزهای آتی علاوه بر بارش برف، با چالش مدیریت انرژی نیز مواجه هستیم، تصریح کرد: از همه مردم استان درخواست می‌کنم با پیوستن به پویش «دو درجه کمتر» و مصرف بهینه انرژی، زمینه را برای بهره‌مندی همه مردم از نعمت انرژی در فصل سرما، ادامه فعالیت واحدهای تولیدی و کارخانه‌ها و جلوگیری از بیکاری کارگران فراهم کنند.

وی در پایان با تاکید بر لزوم رفع نگرانی مردم در مورد تامین مایحتاج عمومی خود در زمان بحران، افزود: نانوایی‌های گیلان مجاز هستند در زمان اعلام وضعیت نارنجی و قرمز از سوی هواشناسی، به صورت شبانه‌روزی به پخت نان بپردازند و اداره غله نیز موظف به تامین آرد مورد نیاز این نانوایی‌ها است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار