عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

فرمانده کل سپاه: از منافع ملی و امنیت کشور قاطعانه حفاظت می‌کنیم

فرمانده کل سپاه با اشاره به وضعیت کنونی منطقه و جهان، گفت: جهان اسلام امروز عرصه جهاد است و ما از منافع، تاریخ و سرزمین‌مان قاطعانه حفاظت می‌کنیم. ایران سرزمین مردان و زنانِ جهادگر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 15
کد خبر: ۲۶۵۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین اختتامیه سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت که صبح امروز در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: برای من افتخار بزرگی است که در جمع پژوهشگران دفاع مقدس، این پیام‌آوران دوران باشکوه ملت ایران هستم.

 

وی افزود: هویت و شخصیت هر ملت منقطع از تاریخ آن ملت نیست و اعتبار و منزلت و شخصیت هر کشور و ملتی، تراکمی از مجموعه‌ای از رویدادها، حماسه‌ها و نقش آفرینی شخصیت‌های بزرگ و آحاد ملت آن است.

 

فرمانده کل سپاه گفت: هیچ ملتی را از تاریخ آن نمی‌توان منقطع و جدا دانست. ما با تاریخ ایران و اسلام پیوندی عمیق داریم و عاشورا به عنوان سرچشمه رشادت‌ها و ارزش‌ها پیوندی عمیق با ما دارد و با قرائت تاریخ فتوحات خوشحال می‌شویم و با مطالعه شکست‌ها غمگین می‌شویم.

 

برای ایستادگی به یک مکتب و باور عمیق نیاز است تا یک ملت بایستد

وی با بیان اینکه اگر در مقابل دشمنان سد ایجاد نکنیم و روح ملت را به میدان نیاوریم آن ملت شکست خواهد خورد، افزود: برای عبور از صحنه‌های سخت ملت‌ها نیازمند مردان و رهبران بزرگ است. برای ایستادگی به یک مکتب و باور عمیق نیاز است تا یک ملت بایستد، ایستادن و ثبات، موضوعی مربوط به تجهیزات نیست و دفاع مقدس این خصوصیات را داشت.

 

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: ایستادن، جاری کردن فرهنگ و فضیلت‌ها از عمق وجود یک ملت و به بلندای شکوه یک ملت است، ملتی که به آزادی و کرامت می‌اندیشند و با وجود اینکه زندگی و حیات را دوست دارند، گاهی مرگ را برای حیاتی جاوید معامله می‌کنند. شهادت رمز جاودانگی است.

 

سرلشکر سلامی گفت: شهادت یک حقیقت جاودانه است، شهادت خطی بی پایان از عزت، استقامت و ایستادگی است و خوشبخت ملتی است که قهرمان و هویت دارد.

 

وی گفت: نویسندگان دفاع مقدس نویسندگان حماسه‌های جاودان هستند. روایتگری از رویدادهای واقعی از انسان‌ها و داستان‌های واقعی که برای همیشه می‌ماند. اگر دفاع مقدس نبود ما نمی‌توانستیم در برابر استکبار بایستیم.

 

امروز می‌بینیم که اگر یک ارتش و نیروی مسلح نایستد، سرزمینش چگونه سقوط می‌کند

فرمانده کل سپاه گفت: ما امروز می‌فهمیم که قهرمانان دفاع مقدس چه کردند. آنهایی که از گلوله‌ها و صدای انفجارها نترسیدند، ستون‌های عزت و شرافت ما هستند. حالا می‌بینیم که اگر یک ارتش و نیروی مسلح نایستد، سرزمینش چگونه سقوط می‌کند. امروز مردم در دمشق می‌فهمند که اگر رجال مقاومت نایستند، کشور و سرزمین چگونه تکه تکه می‌شود و از یک‌طرف صهیونیست‌ها و از شمال عده‌ای دیگر این سرزمین را اشغال می‌کنند و مردم در این میان مانده‌اند.

 

سرلشکر سلامی گفت: وقتی رهبری یک جامعه می‌ایستد و ملت را از طوفان‌ها عبور می‌دهد، می‌فهمیم که جامعه ما چه نعمتی دارد و ملت ما از انقلاب، اسلام و عزت خود کوتاه نمی‌آیند.

 

وی افزود: در سوریه همه دیدند؛ تا ما بودیم، مردم سوریه زندگی می‌کردند. ما نرفته بودیم که خاک آنها را به کشور خود ملحق کنیم. ما رفته بودیم که کمک کنیم عزت ملت آنها حفظ شود و بعد از رفتن ما صهیونیست‌ها با چشم غیر مسلح می‌توانند درون خانه مردم دمشق را ببینند، اما همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛ جوانان سوریه سرزمین‌های اشغالی را آزاد خواهند کرد و صهیونیست‌ها سقوط خواهند کرد.

 

وی تصریح کرد: ما قاطعانه از سرزمین و ملت خود دفاع خواهیم کرد، زیرا اینجا سرزمین انسان‌های بزرگ و سرزمین حماسه و رشادت است./ مهر

ارسال نظر