سردار فدوی: وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد / حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد عارف: کالا‌های اساسی مردم به وفور تأمین شده است الحاق خودرو‌های ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به یگان‌های مردم‌پایه سپاه پزشکیان: باور دارم که از مشکلات عبور می‌کنیم جزئیاتی از قتل دانشجوی دانشگاه تهران تعدادی از مرتبطین با سرویس‌های بیگانه در ماه‌های اخیر شناسایی شدند ارائه گزارش وزیر کشور در مورد حادثه کوی دانشگاه در جلسه هیات دولت رئیس‌جمهور: همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس درگیری اشرار مسلح با تکاوران پلیس تمدید اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمت‌ها بررسی جداول بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون امنیت ملی سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز حمله افراد مسلح به مرزبانان در بانه/ ۳ مرزبان مجروح شدند

پزشکیان: با کمک یکدیگر می‌توانیم مشکلات را حل کنیم

رئیس جمهور گفت: نباید تصور کرد که «من» نه، بلکه «ما» می‌توانیم مشکلات را رفع کنیم و باید همگی دست‌به‌دست هم بدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین تجلیل از قهرمانان المپیک و پارالمپیک پاریس طی سخنانی بیان کرد: برای هیچ مشکلی در کشور ما، مانعی وجود ندارد؛ بلکه مانع، نگاه‌های ماست و اگر نگاه‌مان را اصلاح کنیم یا راه را یافته و یا راهی می‌سازیم تا بتوانیم کشورمان را بسازیم.

   
وی افزود: مقام معظم رهبری در سند چشم‌انداز فرمودند که ما باید در منطقه در جایگاه نخست بوده و الهام‌بخش باشیم؛ دست‌یافتن به این مهم، سختی دارد ولی شدنی است. با اختلاف نمی‌توان پیشرفت کرد؛ هرکس در این کشور زندگی می‌کند، می‌تواند بهترین باشد و رشد کند. اگر به همه مردم، کشور، ظرفیت‌ها و جامعه باور داشته باشیم، هیچ‌کسی نمی‌تواند ما را از مسیر خارج کند.

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: دانشمندان، تجّار، نخبگان و جوانان به میدان وارد شوند، خواهیم دید که چه پیشرفتی حاصل خواهد شد. نباید در این مسیر، سنگ‌اندازی کنیم و نباید به انسان‌ها طبق نوع، دین و مذهب‌شان نگریست.

 

پزشکیان عنوان کرد: نباید تصور کرد که «من» نه بلکه «ما» می‌توانیم مشکلات را رفع کنیم و باید همگی دست‌به‌دست هم بدهیم.

 

وی گفت: ما به ورزشکاران‌مان که در عرصه‌های جهانی حضور یافته و برای ملت‌مان افتخارآفرینی می‌کنند، می‌نازیم و امیدواریم که در این مسیر، بیش از پیش بدرخشند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار