رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

الجولانی: به‌دنبال جنگ با اسرائیل یا هیچ کشور دیگری نیستیم

با وجود حملات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه و اشغال بخشی از خاک این کشور توسط رژیم اشغالگر، رهبر گروه «هیأت تحریر الشام» گفت: به‌دنبال جنگ با اسرائیل یا هیچ کشور دیگری نیستیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 17
کد خبر: ۲۶۵۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر. مخالفان مسلح سوری تحت رهبری گروه «هیأت تحریر الشام» گروهی قرار گرفته در فهرست سازمان‌های تروریستی کشور‌های جامعه جهانی و سازمان ملل، پس از پیشروی‌های اخیر خود که ابتدا از حلب آغاز شد و به حماه رسید، روز شنبه گذشته از جنوب سوریه حرکت خود را به سمت دمشق آغاز کردند و صبح یکشنبه هشتم دسامبر وارد پایتخت سوریه شده و کنترل آن را به دست گرفته و به حکومت چندین ساله «بشار اسد» پایان دادند.

 

پس از سقوط دولت بشار اسد، محمد البشیر سه‌شنبه گذشته در اظهاراتی رسما از مکلف شدن به ریاست دولت انتقالی سوریه تا ماه مارس ۲۰۲۵ خبر داده بود.

 

اما به باور بسیاری «احمد الشرع»، (ابو محمد الجولانی)، فرمانده هیئت تحریرالشام، اکنون قدرتمندترین مرد سوریه است.

 

در همین راستا، نشریه «تایمز» انگلیس در مصاحبه‌ای با الجولانی از او درباره تحولات اخیر در سوریه و اشغال خاک این کشور توسط رژیم صهیونیستی سوال کرده است.

 

الجولانی در پاسخ به تایمز گفت: «اجازه نمی‌دهیم از خاک سوریه برای حمله به اسرائیل استفاده شود. ما به توافقنامه ۱۹۷۴ متعهد هستیم و آماده بازگرداندن ناظران بین‌المللی هستیم.»

 

او تصریح کرد: «ما خواهان جنگ با اسرائیل یا هیچ کشور دیگری نیستیم.»

 

رهبر تحریر الشام در پاسخ به سوال تایمز درباره ادامه یافتن حملات هوایی رژیم صهیونیستی افزود: «اسرائیل باید حملات هوایی خود را در سوریه متوقف و نیرو‌های خود را از سرزمین‌هایی که تحت کنترل خود درآورده است خارج کند.»

 

اظهارات الجولانی مبنی بر خواست او برای عدم جنگ با رژیم صهیونیستی، گزاره تازه‌ای نیست. او همچنین پس از صد‌ها حمله رژیم صهیونیستی به سوریه و نابودی زیرساخت‌ها و تجهیزات نظامی این کشور، با بیان اینکه استدلالی برای این رژیم جهت ورود به سوریه دیگر وجود ندارد، گفت: «ما درصدد ورود به جنگ با اسرائیل نیستیم.»

 

پیش از سقوط دولت اسد، نشریات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچون «تایمز اسرائیل» گزارش کردند که «تروریست‌ها و معارضین مسلح در سوریه» خواستار حمایت از سوی رژیم صهیونیستی علیه «ایران و دولت بشار اسد» شده‌اند و آنها (شورشیان مسلح) به‌دنبال عادی سازی روابط خود با رژیم اشغالگر هستند.

 

با این وجود، رژیم صهیونیستی در پی سقوط دولت اسد، به شکل مستمر به خاک سوریه از جمله جولان اشغالی تعرض می‌کند و قصد دارد در این منطقه شهرک سازی کند.

 

کابینه نتانیاهو اخیرا ضمن تأکید بر فروپاشی توافق «انفصال» بین فلسطین اشغالی و سوریه در جولان اشغالی اعلام کرد با طرح شهرک سازی در این منطقه موافقت کرده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار