عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد

رئیس موقت سوریه درباره حوادث اخیر سویداء تأکید کرد مداخله رژیم صهیونیستی تنش‌ها را بازگرداند و کشور را به مرحله خطرناکی برد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 19
کد خبر: ۲۸۳۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه در جریان یک سخنرانی گفت: ما درخواست‌های بین‌المللی برای مداخله در سویداء و بازگرداندن امنیت به کشور را دریافت کردیم. اگر مداخله دولت نبود اوضاع در سویداء از کنترل خارج می‌شد.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: مداخله اسرائیل تنش‌ها را بازگرداند و کشور را به مرحله خطرناکی برد.

الجولانی گفت: تنها دولت سوریه قادر است حاکمیت خود را در تمام اراضی سوریه حفظ کند.

‌‏الجولانی از نقش آمریکا با تأکید بر حمایت از سوریه و وحدت آن و عشایر به دلیل مواضع دلیرانه آنها قدردانی کرد.

وی گفت: ما از عشایر قدردانی می‌کنیم و آنها را به توقف کامل درگیری دعوت می‌کنیم. این حوادث ثابت کرد ساکنان سویداء به جز گروه کوچکی در کنار دولت هستند. ما با تمام قتل عام‌ها و تجاوزاتی که در استان سویداء رخ داده، مخالف هستیم. در این شرایط حساس باید عشایر و دروزی‌ها متحد باشند.

الجولانی در ادامه تاکید کرد: سوریه میدانی برای پروژه‌های جدایی طلبی نیست. باید با کسانی که آتش طایفه‌گرایی را روشن می‌کنند با جدیت برخورد کرد.

این اظهارات در حالی است که شیخ حکمت الهجری، یکی از شیوخ عقل طایفه دروزی نیز گفت: ما از همه گروه‌های مدنی می‌خواهیم که از خروج از مرز‌های اداری سویداء و از هرگونه تحریکی خودداری کنند.

حکمت الهجری افزود: به عشایر باقی مانده در استان اجازه داده می‌شود که با خیال راحت و ایمن آنجا را ترک کنند.

پیشتر «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود: من به روسای جمهور سابق سوریه اعتماد نداشتم و اکنون نیز به کسی مثل ابومحمد الجولانی، رئیس دوره انتقالی در سوریه که بر گروه‌های جهادی تکیه دارد و از آنها علیه اقلیت‌ها در سوریه استفاده می‌کند، اعتماد ندارم.

وی گفت: احتمالا الجولانی فردا از گروه‌های جهادی علیه شهرک‌های اسرائیلی در ارتفاعات جولان استفاده خواهد کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار