وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آزارگر زنان تهرانی اعدام شد

آزارگر زنان تهرانی اعدام شد حکم اعدام فردی به نام "راستگویی کندلج" که زنان و دختران را با درفش در تهران مجروح و ایجاد رعب و وحشت می‌کرد، اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۵۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، آبان ماه سال 1397 بود که ثبت تعدادی شکایت مشابه زنان از نقاط مختلف تهران از یک مرد موتورسوار آغاز شد. 

 

پس از دریافت شکایت‌های گوناگون و مشابه از زنان در مناطق مختلف تهران، پرونده به صورت ویژه در دستور کار مقام‌های انتظامی و قضایی قرار گرفت.

 

محکوم‌علیه با استفاده از ابزار درفش 59 نفر از زنان و دختران را در تهران مجروح کرده و در نقاط مختلف شهر اقدام به ایجاد رعب و وحشت کرده بود. 

 

 وی سوار بر موتورسیکلت با پوشاندن سر و صورت و به صورت ناگهانی از پشت سر به زنان و دختران نزدیک می‌شد و پس از مجروح کردن آنها با درفش، از محل متواری می‌شد.

 

پس از انجام اقدامات ویژه پلیسی و قضایی و ثبت شکایت شکات، متهم بازداشت و روند رسیدگی به پرونده آغاز شد. 

 

در پی برگزاری جلسات دادگاه با حضور شکات، متهم و وکیل وی و تایید اقدامات و ضربات ضرب و جرح وارده توسط این فرد به شکات از سوی بیمارستان و پزشکی قانونی، وی از سوی دادگاه به اتهام «افساد فی الارض از طریق رعب و وحشت برای بانوان در مناطق مختلف شهر تهران و مجروح کردن آنها»، به اعدام و پرداخت دیه در حق شکات محکوم شد. 

 

پس از صدور حکم متهم اقدام به فرجام‌خواهی کرد و پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد که حکم صادره در دیوان عالی کشور تایید و ابرام شد.

 

درخواست اعاده دادرسی متهم نیز در دیوان عالی کشور رد شد.

 

در نهایت حکم اعدام محکوم‌علیه این فرد (راستگویی کندلج) پس از طی روال قانونی صبح امروز اجرا شد./ رسانه قوه قضائیه

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار