جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

پورمحمدی: تا سه سال دیگر حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق شاغلان می‌رسد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در قانون برنامه هفتم تکلیف شده است تا ظرف سه سال همسان‌سازی حقوق بازنشستگان انجام شود تا حقوق آنان به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این پرسش که در خصوص همسان سازی حقوق چه برنامه‌ای دارید، بیان کرد: این بحث به دو قسمت تقسیم می‌شود؛ یکی بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان و یکی بحث متناسب سازی کارمندان است. زمانی که از بازنشستگان صحبت می‌شود، در قانون برنامه گفته شده تا کارمندانی که در گذشته بازنشسته شده‌اند فاصله حقوقی آنان با کارمند متناظر آنان در دولت زیاد است، بنابراین در قانون برنامه تکلیف شده تا ظرف سه سال همسان سازی برای آنان انجام شود تا به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد.

 

وی اظهار کرد: تکلیف شده تا در سال جاری ۴۰ درصد آن انجام شود. وقتی خواستیم این کار را انجام دهیم معلوم شد که منابعی که در بودجه پیش بینی شده بود ۵۰ هزار میلیارد تومان بود که کفاف همسان سازی ۴۰ درصد را نمی‌داد. حدود ۳۰ درصد امکان همسان سازی بود. با نشست‌های فراوان با مجلس و وقت مبسوط رئیس مجلس با هم توافق کردیم از همین ماه بحث متناسب سازی را طبق قانون یعنی ۴۰ درصد انجام خواهیم داد و آن میزان کسری که باقی ماند را از طلب بازنشسته در نظر خواهیم گرفت و سال آینده پرداخت می‌کنیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه تصریح کرد: به لطف الهی موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در حال انجام است. در مورد کارکنان نیز بر اساس قوانین پایه ما یک ضریب حقوقی داریم که تعدادی دریافتی کمتر و تعدادی دریافتی بیشتر دارند. در بودجه سال آتی سقف حداقل پرداختی را ۲۰ درصد افزایش دادیم و معافیت مالیاتی آنهایی که حقوق کمتر می‌گیرند را تا صد در صد ارتقا دادیم تا عدالت بیشتری برقرار شود. طبیعتاً کارمندانی که عائله بیشتری دارند، هزینه بیشتری دارند.

 

وی افزود: قانون جوانی جمعیت رشد بالاتری برای حقوق این افراد پیش بینی کرده که تا ۳۴ درصد حقوق این افراد افزایش می‌یابد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار