حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد

پارلمان سوئیس، کشوری بی‌طرف که همواره بر «گفت‌وگو» تأکید می‌کند، در اقدامی نادر فعالیت حزب‌الله لبنان را ممنوع اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان سوئیس روز سه‌شنبه فعالیت مقاومت لبنان را ممنوع اعلام کرد.

طبق گزارش منابع رسانه‌ای، این اقدام از سوی سوئیس، کشوری بی‌طرف که به‌طور سنتی از سیاست ترویج گفت‌وگو پیروی می‌کند «نادر» است.

طرفداران این ممنوعیت که هفته گذشته پس از تایید مجلس اعلی از سوی مجلس سفلی به تصویب رسید، مدعی شدند که حزب‌الله تهدیدی برای امنیت بین المللی است و سوئیس برای اتخاذ موضع در برابر تروریسم باید آن را ممنوع کند.

دولت سوئیس با این ممنوعیت مخالف است. در مجموع حدود ۱۴ کشور اروپایی و آفریقایی با فعالیت گروه مقاومت اسلامی لبنان مخالفت کرده‌اند. تصمیم پارلمان سوئیس برای ممنوع اعلام کردن فعالیت حزب‌الله درحالی است این کشور هیچ اقدام معناداری علیه رژیم صهیونیستی، رژیم عامل کشتار بیش از ۴۸ هزار غیرنظامی در لبنان، غزه و کرانه باختری در سال گذشته انجام نداده است.

با این وجود، طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل»، پس از آن که شورای فدرال سوئیس اعلام کرد که مقاومت لبنان را نمی‌توان به عنوان تهدیدی برای امنیت تحت قوانین اطلاعاتی این کشور ممنوع کرد، دولت سوئیس با این ممنوعیت مخالفت کرد، زیرا قانون موجود مستلزم تحریم یا ممنوعیت از سوی سازمان ملل برای چنین اقدامی است.

«بیت یانس» وزیر دادگستری در جریان مناظره پارلمانی گفت: «اگر سوئیس اکنون به سمت ممنوعیت چنین سازمان‌هایی با قوانین خاص حرکت می‌کند، باید از خود بپرسیم که این مرزها کجا و چگونه ترسیم می‌شوند.»

این ممنوعیت با این وجود با ۱۲۶ رای موافق، ۲۰ رای مخالف و ۴۱ رای ممتنع از مجلس سفلی سوئیس به تصویب رسید.

کمیته سیاست امنیتی که این ممنوعیت را پیشنهاد کرد، استدلال کرد که نقش میانجیگری سوئیس به لطف یک ماده خاص در مورد گفتگوهای صلح و کمک های بشردوستانه دست نخورده باقی خواهد ماند.

سوئیس قبلا فقط القاعده و دولت اسلامی را که در لیست سازمان های تروریستی سازمان ملل هستند ممنوع کرده بود. / ایسنا

کلمات کلیدی: سوئیس حزب الله
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار