صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه

ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: هرگونه فروش خودروهای وارداتی و خودروهای برقی خارج از سامانه یا حتی واردات خودرو بدون ثبت سفارش، غیر قانونی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 20
کد خبر: ۲۶۶۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی ضیغمی در نشست برخط با خبرنگاران اظهار کرد: اخیراً برخی واردکنندگان در تعداد بالا از طریق شبکه نمایندگی‌های خود مشغول به ثبت‌نام و دریافت وجه علی‌الحساب از متقاضیان هستند. متأسفانه برخی شرکت‌ها بدون ثبت سفارش با تخصیص ارز اقدام به پیش فروش یا فروش قطعی خودرو می‌کنند که باید به سرعت از این موضوع جلوگیری شود.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت خاطرنشان کرد: این درحالیست که هرگونه فروش خودروهای وارداتی و خودروهای برقی خارج از سامانه یا حتی واردات خودرو بدون ثبت سفارش، غیر قانونی است؛ براین اساس ضروری است که مشتریان پیش از ثبت‌نام، از شرکت‌های عرضه کننده درخواست رؤیت «مجوز عرضه از سوی وزارت صمت» کنند؛ چراکه در غیر این صورت این فروش غیر قانونی بوده و تبعات آن برعهده مشتریان است. ضمن اینکه هر شرکتی که این اقدام را انجام دهد باید منتظر عواقب حقوقی و کیفری باشد.

وی افزود: مردم باید بدانند که اگر به هر علتی واردات مجدداً بسته شود، چون این خودروها ثبت سفارش و پشتوانه نداشته‌اند، قطعاً برای دریافت وجوهات پرداخت شده به شرکت‌ها همچون سال ١٣۹۷ دچار مشکلات بسیاری خواهند شد. در حقیقت فروش خارج از شبکه به صورت وسیع و پیش فروش بدون اخذ مجوز از وزارت صمت غیر قانونی است و منجر به اتفاقات سال ١٣۹۷ خواهد شد.

ضیغمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سامانه‌ای وجود دارد که بتوان مجوز شرکت‌ها برای پیش‌فروش خودروها را بررسی کرد؟ تصریح کرد: متأسفانه هنوز سامانه‌ای نیست. برخی شرکت‌ها از یک خلأ قانونی استفاده می‌کنند که بحث مستثنی بودن از عرضه در سامانه است. البته این موضوع ارتباطی با عرضه‌های بدون ثبت سفارش ندارد؛ هر شرکتی عرضه بدون ثبت‌سفارش انجام دهد، تخلف کرده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: بارها گفته‌ایم و اعلام کرده‌ایم که مردم به هیچ عنوان، خارج از سامانه خودرو خریداری نکنند؛ مگر خودروهایی که بیش از سه بار در سامانه عرضه شده و مشتری ندارند که در این صورت امکان عرضه خارج از شبکه فراهم می‌شود؛ البته باید شرایطی فراهم شود که مردم مطلع شوند که کدام خودروها سه بار عرضه شده و متقاضی در سامانه نداشته و حال این امکان هست که خارج از سامانه، عرضه صورت گیرد که این موضوع از این پس با تعداد خودرو اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: عرضه‌ها همگی در بستر سامانه یکپارچه بوده و برای هر عرضه‌ای، مجوز صادر می‌شود. باید هر شرکت از بنده یا کمیته خودرو مجوز عرضه ارائه دهد و در هنگام عرضه نیز این مجوز را در معرض دید مشتریان قرار دهد؛ بر این اساس هر نوع عرضه وسیع در خارج از سامانه تخلف است. شرکت‌ها فقط می‌توانند سه درصد واردات خودروهای غیر برقی را خارج از سامانه عرضه کنند اما عرضه وسیع تخلف است.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت تاکید کرد: بر این اساس ضرورت دارد که سازمان حمایت جلوی این موضوع را بگیرد و پرونده‌ها را در صورت احراز تخلف، به تعزیرات ارجاع بدهد. / ایران جیب

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار