اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش

واشنگتن یک ایرانی را به قتل تبعه آمریکایی در عراق متهم کرد

وزارت دادگستری آمریکا یک تبعه ایرانی را به قتل یک تبعه آمریکایی در بغداد متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد: فردی به نام محمدرضا نوری، با نام مستعار «ابوعباس» که در عراق فعالیت می‌کرد، به قتل و اقدامات تروریستی متهم شده است.

 

در این بیانیه ذکر شده است که شکایتی علیه محمدرضا نوری، ۳۶ ساله و شهروند ایرانی که با نام‌های محمدرضا حسین، علی‌اصغر نوری و ابوعباس شناخته می‌شود و به‌عنوان یکی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی شده، به اتهام نقش او در برنامه‌ریزی قتل استفن ترول، تبعه آمریکایی در بغداد در سال ۲۰۲۲، ثبت شده است. نوری در مارس ۲۰۲۳ در عراق بازداشت شده است.

 

مریک بی. گارلند، دادستان کل آمریکا، با طرح ادعاهایی نخ نما افزود: وزارت دادگستری هیچ‌گونه تهدید یا حمله از سوی تروریست‌ها و رژیم‌های سرکوبگر که آمریکایی‌ها را هدف قرار می‌دهند، تحمل نخواهد کرد.

 

وی مدعی شد: ادعای ما این است که محمدرضا نوری، به‌عنوان یکی از اعضای سپاه پاسداران در سازماندهی قتل استفن ترول شهروند آمریکایی ساکن عراق دست داشته است.

 

دادستان کل آمریکا همچنین ادعا کرد: این عملیات به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه برای انتقام خون [سردار] سلیمانی، [فرمانده پیشین سپاه قدس] برنامه‌ریزی شده بود.

 

گارلند گفت: وزارت دادگستری بی‌وقفه تلاش خواهد کرد تا عاملان این جنایت را پاسخگو کند.

 

کریستوفر رأی، مدیر اف‌بی‌آی نیز مدعی شد: سپاه پاسداران همچنان به دنبال آن است به اتباع آمریکایی آسیب برساند و یک نقشه بی رحمانه برای گرفتن جان استفن ترول طرح کرد.

 

وی اظهار کرد: بر اساس این ادعاها، محمدرضا نوری، به‌عنوان یکی از اعضای سپاه پاسداران، به عنوان طراح اصلی حمله‌ای شناخته شده است که در آن، ترول در مسیر منزل، مورد سوءقصد قرار گرفت.

 

رئیس اف‌بی‌آی در ادامه گفت: اعلامیه امروز مبین عزم راسخ اف‌بی‌آی و همکارانش برای مقابله با هرگونه حمله سپاه به آمریکایی‌ها، چه در داخل خاک آمریکا و چه در خارج از آن است. هر کسی که قصد آسیب رساندن به شهروندان ما را داشته باشد، مورد تعقیب قضائی قرار خواهد گرفت./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار