نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کار بزرگ شمس آذر در تبریز؛ تراکتور بازهم در خانه باخت

در ادامه هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های تراکتور تبریز و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با پیروزی یک بر صفر تیم قزوینی خاتمه یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدرنشین جدول رده‌بندی لیگ برتر در هفته سیزدهم این رقابت‌ها در ورزشگاه خانگی خود مقابل شمس آذر قزوین تن به شکست داد.

در ادامه هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های تراکتور تبریز و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با پیروزی یک بر صفر تیم قزوینی خاتمه یافت.

در این مسابقه شاگردان دراگان اسکوچیچ علیرغم موقعیت‌های بسیار زیاد گلزنی که روی دروازه شمس آذر ایجاد کردند، در امر گلزنی ناکام بودند و در نهایت تیم شمس آذر موفق شد با تک گل مجتبی فخریان که در دقیقه ۲۶ به ثمر رسید، پیروز میدان باشد.

تراکتوری‌ها که با ۲۸ امتیاز در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند، پس از پنج برد متوالی، در این بازی شکست خوردند تا نوار پیروزی‌های این تیم توسط شمس آذر قعر جدولی قطع شود. نکته جالب راجع به تیم اسکوچیچ این است که تراکتوری‌ها هر سه شکست خود در فصل جاری را در تبریز و در ورزشگاه خانگی متحمل شدند!

ایمان کهیش قضاوت مسابقه تراکتور - شمس آذر را بر عهده داشت. او در این بازی به مهدی شیری از تراکتور و محمدجواد آزاده، صادق آلبوصبیح، محمدمهدی منصوری و مجتبی فخریان از شمس آذر قزوین کارت زرد نشان داد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر