آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رسانه فلسطینی: توافق آتش‌بس غزه نزدیک است

یک رسانه فلسطینی به نقل از یک منبع مطلع از مذاکرات آتش بس در نوار غزه اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس همچنان در حال جریان است و انتظار می‌رود تا پایان ماه به نتیجه برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع مطلع از جزئیات مذاکرات آتش‌بس گفت که مذاکرات آتش‌بس همچنان در حال جریان است و انتظار می‌رود تا پایان ماه به سرانجام برسد.

 

خبرگزاری فلسطینی شهاب به نقل از منبع فوق گزارش داد که تبادل اسرا یکی از اصلی‌ترین موضوع مذاکرات است و راه حل‌های مختلفی برای آن وجود دارد.

 

منبع مطلع مذکور گفت که اشغالگران تلاش دارند بر جریان مذاکرت با وضع موانعی مانند وارد کردن نام تعدادی از نظامیان برای آزادی در مرحله اول بر روند مذاکرات تأثیر بگذارند، در حالی که اسرای بیمار و مجروح در اولویت هستند.

 

بر اساس اظهارات فوق از جمله موضوعاتی که همچنان معلق مانده تضمین عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه و پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

 

پیشتر مقامات حماس گفته بودند که قرار است توافق احتمالی سه مرحله داشته باشد؛ در مرحله اول، که شش هفته به طول خواهد انجامید، اسیران غیرنظامی اسرائیلی و نظامیان زن صهیونیست در ازای آزادی «صدها تن از زندانیان فلسطینی» آزاد خواهند شد.

 

این منبع در ادامه تأکید کرد در این مرحله اسرائیل قرار است نیروهای خود را از غرب گذرگاه رفح و محور فیلادلفیا در مرز مصر، خارج کند. همچنین در این مرحله بخشی از نظامیان صهیونیست از محور نتساریم (که نوار غزه را به دو قسمت تقسیم کرده) خارج خواهند شد. خروج تدریجی از اردوگاه‌های فلسطینی چهارمین اقدام صهیونیست‌ها در مرحله اول توافق است. در نهایت در مرحله اول شاهد بازگشت تدریجی ساکنان غزه به شهر غزه و شمال این باریکه از طریق بزرگ‌راه ساحلی، تحت نظارت ارتش اسرائیل خواهیم بود.

 

در مرحله دوم، نظامیان مرد اسرائیلی در برابر آزادی شمار بیشتری از زندانیان فلسطینی (از جمله حداقل 100 نفر با محکومیت‌های طولانی مدت از جمله مروان برغوثی و احمد سعدات) از بند صهیونیست‌ها آزاد خواهند شد. خروج نظامی اسرائیل در غزه در این مرحله تکمیل خواهد شد، اما ارتش این رژیم بخشی از نیروهای خود را در مرزهای شرقی و شمال غزه حفظ خواهد کرد و نهایتا در مرحله سوم «پایان رسمی جنگ» اعلام خواهد شد و تلاش برای بازسازی غزه آغاز می‌شود. این در حالی است که آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا)  اعلام کرده که 66 درصد از کل ساختمان‌ها در غزه آسیب دیده‌اند.

 

در گام چهارم، گذرگاه رفح در مرز مصر به طور مشترک توسط تشکیلات خودگردان فلسطینی مستقر در کرانه باختری، با هماهنگی مصر و اتحادیه اروپا اداره خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار