سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

رسانه فلسطینی: توافق آتش‌بس غزه نزدیک است

رسانه فلسطینی: توافق آتش‌بس غزه نزدیک است یک رسانه فلسطینی به نقل از یک منبع مطلع از مذاکرات آتش بس در نوار غزه اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس همچنان در حال جریان است و انتظار می‌رود تا پایان ماه به نتیجه برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع مطلع از جزئیات مذاکرات آتش‌بس گفت که مذاکرات آتش‌بس همچنان در حال جریان است و انتظار می‌رود تا پایان ماه به سرانجام برسد.

 

خبرگزاری فلسطینی شهاب به نقل از منبع فوق گزارش داد که تبادل اسرا یکی از اصلی‌ترین موضوع مذاکرات است و راه حل‌های مختلفی برای آن وجود دارد.

 

منبع مطلع مذکور گفت که اشغالگران تلاش دارند بر جریان مذاکرت با وضع موانعی مانند وارد کردن نام تعدادی از نظامیان برای آزادی در مرحله اول بر روند مذاکرات تأثیر بگذارند، در حالی که اسرای بیمار و مجروح در اولویت هستند.

 

بر اساس اظهارات فوق از جمله موضوعاتی که همچنان معلق مانده تضمین عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه و پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

 

پیشتر مقامات حماس گفته بودند که قرار است توافق احتمالی سه مرحله داشته باشد؛ در مرحله اول، که شش هفته به طول خواهد انجامید، اسیران غیرنظامی اسرائیلی و نظامیان زن صهیونیست در ازای آزادی «صدها تن از زندانیان فلسطینی» آزاد خواهند شد.

 

این منبع در ادامه تأکید کرد در این مرحله اسرائیل قرار است نیروهای خود را از غرب گذرگاه رفح و محور فیلادلفیا در مرز مصر، خارج کند. همچنین در این مرحله بخشی از نظامیان صهیونیست از محور نتساریم (که نوار غزه را به دو قسمت تقسیم کرده) خارج خواهند شد. خروج تدریجی از اردوگاه‌های فلسطینی چهارمین اقدام صهیونیست‌ها در مرحله اول توافق است. در نهایت در مرحله اول شاهد بازگشت تدریجی ساکنان غزه به شهر غزه و شمال این باریکه از طریق بزرگ‌راه ساحلی، تحت نظارت ارتش اسرائیل خواهیم بود.

 

در مرحله دوم، نظامیان مرد اسرائیلی در برابر آزادی شمار بیشتری از زندانیان فلسطینی (از جمله حداقل 100 نفر با محکومیت‌های طولانی مدت از جمله مروان برغوثی و احمد سعدات) از بند صهیونیست‌ها آزاد خواهند شد. خروج نظامی اسرائیل در غزه در این مرحله تکمیل خواهد شد، اما ارتش این رژیم بخشی از نیروهای خود را در مرزهای شرقی و شمال غزه حفظ خواهد کرد و نهایتا در مرحله سوم «پایان رسمی جنگ» اعلام خواهد شد و تلاش برای بازسازی غزه آغاز می‌شود. این در حالی است که آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا)  اعلام کرده که 66 درصد از کل ساختمان‌ها در غزه آسیب دیده‌اند.

 

در گام چهارم، گذرگاه رفح در مرز مصر به طور مشترک توسط تشکیلات خودگردان فلسطینی مستقر در کرانه باختری، با هماهنگی مصر و اتحادیه اروپا اداره خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار