دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

آخرین وضعیت ترافیکی پایتخت امروز ۳ دی ۱۴۰۳

آخرین وضعیت ترافیکی پایتخت امروز ۳ دی ۱۴۰۳ معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از دو فقره تصادف فوتی در روزهای ابتدایی دی ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر، پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه علامه جعفری قبل بلوار شقایق تا بعد از یادگار امام (ره)، بزرگراه شهید همت از جنت آباد تا بعد از اشرفی اصفهانی و در ادامه از بوستان پردیسان تا قبل از شهید مدرس و خیابان آزادی از میدان آزادی تا یادگار امام (ره)، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین قبل از امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا خیابان شریعتی و بزرگراه شهید بابایی قبل از نیروی زمینی تا بزرگراه امام علی (ع)، بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

 

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال، بزرگراه امام علی (ع) از زین‌الدین تا بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه نواب از چراغی تا تونل توحید و بزرگراه یادگار امام (ره) از همت تا بلوار کوهستان، بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

 

سرهنگ کشیر در پایان به شهروندان تهرانی توصیه کرد: لطفاً؛ با رعایت فاصله مطمئنه و سرعت مجاز تردد کنید تا بتوانید وسیله نقلیه خود را به موقع کنترل کنید.


مثل همیشه تردد در خطوط ویژه برای موتور سواران را ممنوع اعلام می‌کنیم و استفاده از کلاه ایمنی را برای رانندگان موتور سیکلت توصیه می‌کنیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار